Kipakolt az ex-fideszes: nem hajlandó csendben maradni, elmondta, mi zajlik odabent

Kép forrása: Koczka Tibor Facebook-oldala

Rendkívüli és izgalmas interjút adott az ugytudjuk.hu-nak Koczka Tibor a város jelenlegi fideszes alpolgármestere, aki az októberi választáson már mint független polgármesterjelölt és Pro Savaria színekben pedig egyéni képviselőjelölt indul.

A portálnak Koczka úgy nyilatkozott, hogy „az első igazán nagy felháborodása” tavasszal volt, amikor „a frakció társaimnak – meg nekem is, csak én nem hajtottam végre – kiadták, hogy bevándorláspártinak, szivárványkoalícósnak, meg árulnak kell megszólítani a képviselő társaikat”.

Koczka szerint ő nem volt hajlandó végrehajtani ezt az utasítást.

„Mindnyájan Isten gyermekei vagyunk, egyformák, mi pedig a keresztény konzervatív oldalon állunk. A másikat emberi méltóságában hogy lehet így megalázni. Nem a véleményét mondta el, hogy szerinte XY bevándorláspárti, hanem a nevük elé mondták, kivétel nélkül” – indokolta a lapnak, miért nem akarta végrehajtani. Szerinte „már régen nem arról van szó, hogy keresztény, konzervatív kultúra, hanem arról, hogy Hende Csabának van egy csapata és a hatalom megtartása a cél, kerüljön ez bármibe is”.

„Sajnálom, hogy a többiek nem álltak ki mellettem. Tudom, hogy van olyan, aki úgy látja a dolgokat mint én, de valamiért nem mernek kiállni. Én nyugodtan alszok” – mondta az interjúban.

Vajon hány csontváz fog még kiesni a szekrényből?

loading...