Náray: „az ostoba, kekec, kritzáló, okoskodó, mindent kiforgató és tanácsolgató műveletlenje meg ontja magából a sz@rt…”

Náray Tamás nekiment a kormánynak.
Forrás: Náray Tamás Facebook-oldala.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Náray Tamás nagy bejelentést tett a Facebook-oldalán. Úgy döntött, abbahagyja a „hadakozást” (vélhetően) azokkal a személyekkel, akik kevésbé tisztelik őt és munkásságát.

Elgondolkodtató, hogy vajon a művész mennyire ült fel a provokációnak, és mennyire süllyedt le arra a szintre, amelyről az alábbi kommentárjában beszél:

„Köszönöm, de nekem egyáltalán nem fognak hiányozni a hangos elmeroggyantak. Sajnos a csendes, jobbára értelmes többség szív, dehát ők csendben vannak… az ostoba, kekec, kritzáló, okoskodó, mindent kiforgató és tanácsolgató műveletlenje meg ontja magából a sz@rt… így lehetetlenné válik a párbeszéd. Én is sajnálom. De erre nem pazarlom tovább az energiám.”

Nem ez lenne az első, hogy a divattervező meggondolatlanul kritizál másokat. Korábban úgy fogalmazott:

Tudom… hogy az olcsó is lehet szép, meg divatos is. Hát hogyne. Persze. Meg a turi is, ha valaki “szegény”, úgymond. De aki “szegény” az, miért akar divatozni?

Aki szegény, az ne akarjon divatozni? Miért követed Lázár János példáját? – nyílt levél Náray Tamásnak

Tekintettel arra, hogy Náray Tamás az éjszaka közepén tette közzé a kiírását, még van rá esély, hogy mindez hirtelen felindulásból történt, és a rajongói unszolására meggondolja magát.

Reméljük, akkor már a hangnemén is változtatni fog…

loading...