Meg akarták késelni Vajna Tímeát az utcán: a saját oldalán elmondta, hogy miért

Kép forrása: Vajna Tímea Instagram-oldala

Blikk számolt be róla, hogy Fenyő Miklós rajongói oldalát meghekkelte valaki, és a zenész nevében küldözgetett az oldal követőinek hamis leveleket. A művész feljelentést tett, de nem ő az egyetlen, aki így járt.

Vajna Tímea egészen hátborzongató állítással állt elő:

Majdnem egyszer megkéselt valaki az utcán, mert azt hitte, hogy én nyilatkoztam ezeket a mondatokat

-mondta el sztorijában Andy Vajna özvegye, akinek a szájába egy álhíroldal adott vállalhatatlan mondatokat.

A napokban LL. Junior is áldozata lett ezeknek a minden erkölcsi alapot nélkülöző weboldalaknak, Vajna Tímea erre is kitért:

„Egy undorító álhír oldal már megint a nevemet használva közzétett egy szavakkal ki nem fejezhető cikket L.L. Junior kisfiának halálával kapcsolatban! Azonnal feljelentjük az oldalt! Magyarázzátok már el, hogy milyen ember az, aki egy ilyen szomorú helyzetben ezen gondolkodik, hogy ilyen aljas cikkeket kreáljon? A legnagyobb fájdalom lehet egy gyermek elvesztése. Őszinte részvétem a családnak és mielőbbi lelki megnyugvást kívánok”

Mit tehetünk?

Járjunk nyitott szemmel, mindig ellenőrizzük a forrást, mielőtt meg akarunk késelni valakit az utcán! Talán lehet, hogy nem is ő mondta, amit egy álhíroldal beszámolt róla… (ha ő mondta, akkor sem tanácsos megkéselni senkit! – a szerk.)

loading...