Kálmán Olga elárulta, mi lesz a fő ütőkártyája

Kálmán Olga a DK által is támogatott független jelölt egy videóban tért ki arra, hogy milyen főpolgármester szeretne lenni, és hogy milyen értékek mentén kíván majd a budapestiek szövetségeseként kihívni a hatalom jelöltjét.

„Az én főnököm Önök lesznek, budapestiek” – mondja el a videóban Kálmán Olga, aki nem pártokat akar képviselni, hanem mindenkit, aki nem ért egyet azzal, hogy Tarlós István jól vezeti a várost. 

A DK által felkonferált jelölt fő célkitűzései között szerepel, hogy ne fulladjon meg az ember az utca és levegő mocskától, hogy az elektromos járművek, a megújuló energia tért nyerjen, hogy a budapestiek pénzét senki és soha ne lophassa el, még a parkolóautomaták főcsászára sem. Nem utolsó sorban az is fontos, hogy „a politika ne csak a férfiak játékszere legyen.”

Kálmán Olga úgy reméli, hogy egyfajta népszavazásként fog funkcionálni a megválasztása, hiszen a budapestiek mellett, az általuk történő megbízásból cselekedne, személyét először az előválasztáson méretteti meg, majd közvetlenül választhatják meg fővárosi lakosok.

A legfőbb szlogen pedig, amely a kampányának középpontjában áll:

„Egyenesen, Budapestért!” – ahogy azt tőle már híradós ikonként is megszokhattuk.

loading...