Megelégelte a hittérítést Orbán Gáspár, vagy az apja küldte be katonának? (Fotók)

Kép forrása: Szolnok Televízió

A Szolnok TV június 7-én megjelent videójában 22 katona eskütételét mutatja be. Közülük azonban egyiküket már jól ismerjük. Orbán Gáspár, a Felház nevű, csodálatos gyógyulásokról és giccsparádéról ismert szektájának egykori messiásjelöltje most terepszínű ruhában esküszik fel hazája védelmére.

A Szolnok TV leírása szerint:

„a 22 honvéd kemény, különleges kiképzésen vett részt. A testnevelés mellett többek között tanítottak nekik katonai közelharcot, tájékozódást, valamint határvédelmi gyakorlat is szerepelt a programban, hiszen az illegális bevándorlás megállítása most ez egyik legfontosabb feladat.”

A szeretetről papoló próféta most fegyvert ragadott? A „Szent Szellem” által hirdetett energia átalakult puskacsővé? A határon fogja a menekülteket visszafordítani a háborús országokba? Vagy mire esküdött most fel a miniszterelnök fia, és talán a legfontosabb kérdés, hogy miért?

Az édesapja nem igazán nyilvánult meg a Felházról, látványosan sosem támogatta azt. Ez persze csak egy elképzelés, de ismerve Orbán Viktor neveltetését elképzelhető, hogy ő maga küldte el a fiát a honvédséghez „rendet, fegyelmet” tanulni?

A 444.hu szúrta ki, hogy Orbán Viktor is a megjelentek között van.

Az biztos, hogy a háttérben ő is figyelt, de miért is nem indokolta meg ezt Gáspár, ha önszántából csatlakozott a katonák soraihoz? Sok a nyitott kérdés, és egyre érdekesebb, hogy az ígéretes tehetségű, kiemelkedő manipulációs képességekkel rendelkező, jogász szektavezérből hirtelen kiskatona lesz…

 

loading...