Náray Tamás beleállt: elmondta, hogy szerinte ki lehet a legjobb főpolgármester

Kép forrása: Instagram (Náray Tamás)

Náray Tamás divattervező immáron külföldről figyeli hazánk történéseit. Az aktuálpolitikával kapcsolatban nemrégiben az Instagramon tett közzé egy bejegyzést, amelyben meg nem nevesítette az általa preferált főpolgármester-jelöltet, azonban tudva, hogy egyetlen nő indul a posztért, egyértelműen állást foglalt Kálmán Olga mellett.

A bejegyzés:

„Bizonyára sokan lesznek, akik megköveznének érte… de én úgy gondolom, eljött az idő, amikor…

Például szerintem jót tenne az arrogancia és a hímsoviniszta pöffeszkedés kiirtásának, ha mondjuk nő lenne a miniszterelnök. Vagy legalább a helyettese. Ha mondjuk nő lenne a főpolgármester… vagy még jó néhány meghatározó poszton nők lennének. Nem úgynevezett inspiráló nők, díjjal a kezükben, díszpintyként, szép ruhában, nem sikeres vállalkozónők és manöken családanyák egyszemélyben, hanem “amolyan CSAK nők”! Olyan magától értetődő, természetes módon.

Talán megváltozna ez a folyton másokat bántó stílus. Talán növekedne az empátia. Talán ez a sok köcsög se ugatna olyan alpári módon mindenkiről, aki a táboron kívül van, lealacsonyító módon szidalmazva… bár igaz, ők csak mondják, hogy tisztelik a nőket… és legfeljebb csak azt, aki eleget szült. Hiszen az a dolga.

Nem tudom, hogy mindez a nőkkel egyszer Magyarországon megvalósulhat-e… De Zarah szerint hinni kell benne, mert az álmok valóra válnak…. Drukkolok. Még innen is. A hazámnak.”

loading...