Elérkezett Tarlós végjátéka: Kálmán Olga elindul a főpolgármesteri posztért

Váratlan bejelentéssel állt ki a választópolgárok elé Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője. Nem egyedül érkezett, ugyanis mellette egy olyan személy állt, aki nemrégiben még a politikusok legbátrabb és legközkedveltebb kérdezője volt. Kálmán Olga bejelentette, hogy elindul a demokratikus előválasztáson a budapesti főpolgármesteri posztért.

Nem nézünk unalmas délutánnak elébe a rövid, de velős sajtótájékoztató után, amit a nemrégiben nagy sikert aratott DK új EP-képviselője és a nagy tapasztalatokkal rendelkező híradós-újságíró prezentált. Nem lennénk most a fideszesek, különösképpen Tarlós István helyében. Kálmán Olga személyében egy olyan mindenki által ismert – a mai naptól kezdve – POLITIKUS megy szembe a jelenlegi hatalommal, amely elsöprő erőként lép fel Tarlós inkompetens vezetésével szemben.

Kálmán Olga úgy fogalmazott:

A prioritásokkal kapcsolatban nekem a legfontosabb az, hogy visszaadjam Budapestet a budapestieknek. 

Dobrev Klára és a Demokratikus Koalíció biztatására Kálmán Olga minden budapesti polgár főpolgármestere szeretne lenni, és amennyiben megnyeri az előválasztást, ebben semmi nem fogja meggátolni őt.

A vitákra, a tőle megszokott határozott kérdésekre politikai ellenfeleivel szemben készen áll, itt az idő, hogy az érdektelenségből felébredve óriási horgot vigyen be a Fidesznek a történelmi csúcsponton lévő DK és a zászlóvivője: Kálmán Olga!

loading...