Puzsér Róbert elvérzett: nem várt hírt kapott a megmondóember – ennyi volt, köszönjük!

Puzsér Róbert úgy döntött, hogy külön szeretné megmérettetni magát, semmibe véve az előválasztást. A teátrális szerepében elvesző megmondóember azonban nem számított arra, hogy hiába van magával nagyra, ha a támogatóit elveszíti makacssága miatt.

A Jobbik eddig kiállt Puzsér mellett, mostanra azonban már ők sem tartották vállalhatónak jelöltjükként. A közleményükben úgy fogalmaznak:

„a Jobbik továbbra is részt vesz az előválasztási folyamat szervezésében, mert fontosnak tartja, hogy a budapesti ellenzéki szavazók átlátható és demokratikus folyamat során választhassák ki a Fidesz főpolgármesterének legesélyesebb kihívóját.”

Nem a Jobbik volt az első párt, amelyik úgy döntött, hogy amíg még nem késő, kihátrál Puzsér mögül. Korábban a mérhető támogatottsággal már nem rendelkező LMP határozott úgy, hogy az önfejű főpolgármester-jelölt ámokfutását nem pártolja tovább.

Ők azt írták:

„Az LMP Ügyvezető Elnöksége felmondja a Puzsér Róberttel kötött szerződést. Támogatásunk feltétele volt, hogy a jelölt részt vegyen az előválasztásban. Minden továbbiról az LMP a napokban dönt. Határozott célunk, hogy Tarlós Istvánnak egy ellenzéki kihívója legyen ősszel.”

Puzsér Róbert elvérzett. Szép próbálkozás volt, de jobban jár, ha marad inkább a hakniknál…

loading...