Le akarták járatni Dobrev Klárát, de DK EP-képviselője csak kacaghat a történteken

A Fidesz-kormány Karakterrombolási Minisztériuma (ugyan hivatalosan ilyen nem létezik, de embereik biztosan vannak rá) már jóval az Európai Parlamenti választások előtt megpróbálták besározni Dobrev Klárát.

Minden bizonnyal a Fidesz álmaiban sem gondolta volna, hogy a DK lepipálja az összes ellenzéki pártot, sőt, a Fidesz mandátumszerzésének is keresztbe tesz, hiszen a várt 15 helyett most csak 13 képviselőt küldhetnek a kormánypártok az EP-be.

A hazugságaikért kénytelenek voltak elnézést kérni, de megvárták ezzel a választásokat, biztos, ami biztos. Átlátszóbb nem is lehetne a bocsánatkérésük, hiszen közvetlenül a szavazás napját követően kiadtak egy közleményt, amelyben azt írják:

„A Fővárosi Ítélőtábla 2017. május 17-én hozott jogerős ítélete megállapította, hogy a Miniszterelnökség – Lázár János 2015. március 23-án az Európai Bizottság elnökéhez, Jean-Claude Junckerhez eljuttatott levelében – sajtóértesülésekre utalással valótlanul híresztelte, hogy az ALTUS Zrt. több szálon is összekapcsolódott a magyar olajmaffia legsikeresebb és legveszedelmesebb szervezett bűnözői csoportjával, megsértve üzleti jóhírét. A Miniszterelnökség elnézést kér a jogsértés miatt.”

Ezek szerint, ha józan paraszti ésszel nézzük a történteket, a kormány nem tudta a választások napja előtt, hogy aljas hazugságot terjesztenek, amikor azt állítják, hogy az ALTUS Zrt. több szálon is összekapcsolódott a magyar olajmaffia legsikeresebb és legveszedelmesebb bűnözői csoportjával, DE amint mindenki leszavazott, rájöttek, hogy hoppá, lehet, hogy mégsem.

Az egész eljárás undorító, azonban látva, hogy a DK a legnagyobb ellenzéki erővé vált, a karakterrombolás nem vezetett eredményre, Dobrev Klára pedig csak kacaghat azon, hogy a Fidesznek most jut eszébe, hogy nem is voltak maffiaszálak, azt csak ők találták ki.

loading...