Lesújtott a Facebook a Fideszre: ekkora tiltást még sosem kaptak!

Úgy tűnik, Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója, aki épp tegnap ünnepelte születésnapját, komolyan gondolta azt, hogy fel fog lépni a választásokat befolyásoló, dezinformáló propagandával szemben, ugyanis most egy Fidesz-közeli cégre, a Mediaworks Hungary Zrt.-re csapott le, méghozzá kegyetlenül.

A cégaz MTI-hez eljuttatott közleményben azt írta, a Facebook nem adott konkrét választ hivatalos érdeklődésükre a tiltás okáról, de szerintük

nyilvánvaló, hogy az amerikai cég döntésének politikai, ideológiai okai vannak.

A tiltás kiterjed a többi közt a Nemzeti Sportra, a mindmegette.hu receptoldalra, a likebalaton.hu. programmagazinra és számos megyei és városi kiadványra is – ismertették.

A Mediaworks a tiltás miatt a közösségi oldalon nem politikai vonatkozású hírekre és tartalmakra sem tudja felhívni a figyelmet, ezért arra kéri az olvasókat, hogy kizárólag az eredeti internetes címeken keressék a tartalmakat.

Mark Zuckerberg és üzlettársai nem viccelnek azzal, hogy nem tűrik az aljas propagandát. A Facebook már nem a homokozója a Fidesznek, amit csak simán kibérel pénzért.

loading...