A fideszes Pócs János rendszeres szexért akarta kiadni egy fiatal anyukának a lakást, amit elnyert előle

Kép forrása: Pócs János Facebook-oldala

FIGYELEM! AZ ALÁBBI CIKK VALÓTLANSÁGOKAT KÖZÖL! AZT EGY MEGVEZETÉS ÚTJÁN ÍRTUK, PÓCS JÁNOS SOHA NEM KÜLDÖTT OLYAN ÜZENETEKET, AMELYEKET A CIKKBEN IDÉZÜNK. RÉSZLETEKÉRT, KÉRJÜK, EZT A CIKKET KERESSE FEL.

 

Megkereste az Ellenszel.hu-t egy fiatal anyuka, hogy beszélgetéseket adjon át nekünk, amelyeket Pócs Jánossal, a Jászság fideszes országgyűlési képviselőjével folytatott. A kazánba zárásról elhíresült képviselő egy tenderen elnyerte a lakást, amelyre a szóban forgó anyuka is pályázott. A forrásunk kérésére ennek pontos időpontját és körülményeit nem írjuk le, ugyanis abból felfednénk az illető kilétét, aki ezt nem akarja, mert fél Pócs János befolyásától, ezért névtelenséget kér tőlünk.

Miután a lakás Pócshoz került, az anyuka üzenetet írt a képviselőnek a hivatalos Facebook-oldalán. A hölgy privát beszélgetést folytatott Pócs Jánossal, jelezve abban nemtetszését a lakás kiutalásával kapcsolatban. Erre Pócs félreérthetetlen üzenetet írt az anyukának.

Felajánlotta, hogy heti néhány alkalommal történő (a szövegkörnyezetből egyértelműen kiderül, hogy szexuális tartalmú) együttlét ellenében kiadja a lakást az anyukának.

Az eredeti üzenetek képernyőfotóit az anyuka az Ellenszel.hu-nak adta felhasználásra, ezeket ezúton közöljük. (A kék szöveg az anyukáé, a fehér Pócsé).

A képernyőfotó az Ellenszel.hu forrás feltüntetésével átvehető.

A képernyőfotó az Ellenszel.hu forrás feltüntetésével átvehető.

A képernyőfotó az Ellenszel.hu forrás feltüntetésével átvehető.

Az anyuka kérte, hogy ne említsük a teljes nevét a cikkben, az üzenetváltásból a keresztneve kiderül, azt ő maga küldte, mi kitakarni a kép manipulálásával nem akarjuk. Az Ellenszel.hu utánajárt a képek valóságának, más személlyel is egyeztettünk, aki alátámasztotta az anyuka igazát, így a forrásunkat védjük, nem hozzuk nyilvánosságra az érintett személyazonosságát, azt azonban elmondhatjuk, hogy elegendő bizonyítékunk van arra, hogy a fenti beszélgetések valóban megállják a helyüket.

Pócs János gátlástalanul visszaélt a hatalmával, és egy nehéz helyzetben lévő anyukát szexre akart rávenni azért, hogy kiadja neki a lakást. A magát kereszténynek valló, böjtben nem nyilatkozó politikusnak ez jelenti a szociális segítségnyújtást? Ezek után, ha a Fidesz nem határolódik el Pócstól, közösséget vállal vele. A fideszes képviselőnek pedig egyértelműen távoznia kell a közéletből!

Jabronka Richárd

loading...