Erre büszkék lehetünk mindannyian! Zseniális videoklip készült a szabadság városágról: Szegedről!

Kép forrása: Szeged.hu

Ha emlékszünk még rá, 235 millió forintból készítették azt az országimázs-filmet, amiről aligha születtek jó kritikák. Komoly tervezőket, szakértőket vontak be a projektbe, de a végeredmény valahogy mégsem jött át. Erőtlen, sablonos, látványában pedig a több mint kétszázmilliós költségvetésű anyagnál jóval silányabbnak tűnő produktumot kaptunk.

Amikor ez a film elkészült, úgy hihettük: a sorsunk megpecsételődött, mi magyarok már egyáltalán nem vagyunk képesek magunktól (és magunkról) jót alkotni. A napokban azonban megjelent egy videoklip, amely felülírja eddigi elképzeléseinket.

Szeged All Stars néven álltak össze ismert szegedi zenészek, hogy elkészítsék a Szeretem, ha szabad című dalt és hozzá a videoklipet.

Czutor Zoltán maga köré gyűjtötte a Fool Moont, a Sun City Brasst, Tarjáni Zsófit a Honeybeastből, Hegyesi András a Gypo Circusból, az Útközband énekesét, Bajusz Attilát, hogy elénekeljék Szeged legújabb dalát, Szeretem, ha szabad címmel – írja a Szeged.hu.

Nem kellenek állami százmilliók egy videoklip vagy egy jó dal elkészítéséhez. Elég, ha a készítők szeretnének valami jót alkotni, és ha valóban hisznek abban, amit közvetíteni akarnak.

Terjesszük, hogy minél többekhez eljuthasson ez a csodálatos, ízig-vérig magyar, Szegedről szóló dal!

Jabronka Richárd

loading...