Menhelyes kutyákkal pózol Novák Katalin – megkérdeztük, melyiket fogadta örökbe

Kép forrása: Novák Katalin Facebook-oldala

Nem ritka a politikusoknál, hogy állatokkal fotózkodnak, hiszen a kiskutya és a kiscica mindig imázsnövelő lehet akkor is, ha aktuálisan a népszerűségi küszöb alacsony. Novák Katalin feljebb vitte a mércét, ő menhelyi kutyákkal pózolt a politikusi oldalán, ráadásul a gyermekeit is magával vitte. Nem állította tényszerűen, hogy örökbe is fogadott menhelyi állatot, viszont nagyon ügyesen sejtette az olvasókkal.

„Jó ideje téma itthon, milyen jó is lenne egy kutyus. Ma ellátogattunk egy menhelyre, ahol megkezdtük a barátkozást azokkal a kutyákkal, amelyek közül talán egyet a közeljövőben örökbe fogadunk. ?” – írja Novák.

Megkezdtük a barátkozást, akik közül talán… – nem túl meggyőző állítás. Félreértés ne essék, nagyon szép példamutatás ez, amit értékelünk, de csak akkor, ha nem az történt, hogy Novák Katalin bement fényképezkedni egyet a sorsára hagyott kutyákkal, majd valamelyik szaporítótól vásárolt egy fajtatiszta házi kedvencet. Éppen ezért nyílt levélben fordulunk az államtitkárhoz, hogy a rosszízű vélekedéseket eloszlassuk.

„Tisztelt Novák Katalin!

Nagy örömmel olvastam, hogy menhelyi kutyust szeretne befogadni a családjával. Az kiváltképp dicséretes, hogy mindezt a politikusi oldalán is megosztotta a Facebookon, hiszen ezzel példát mutathat más családoknak is, akik inkább elhagyott kutyusokat vesznek magukhoz, nem pedig fajtatiszta, törzskönyvezett állatokat, akiket anyagiak reményében szaporítanak néha sanyarú körülmények között tartott nőstényekkel.

Érdeklődni szeretnék, hogy megszületett-e már a döntés, hogy pontosan melyik menhelyről fogadják örökbe a kutyát? Szívesen megkeresném a menhelyet, hogy olvasóim körében reklámozhassam az ellenszel.hu oldalon azzal az apropóval, hogy a családügyi államtitkár is tőlük vitt el kutyust.

Illetve szintén népszerűsítve a menhelyi befogadást, megtisztelne-e azzal, hogy küld egy fotót a kiválasztott kutyusról az új, otthoni környezetében, hogy csatolhassam a cikkhez?

Köszönöm szépen a megtisztelő válaszát!

Üdvözlettel,
Jabronka Richárd
ellenszel.hu”

Amint az államtitkár válaszol, új cikkben jelentkezünk.

 

loading...