Hosszú idő után megszólalt Farkas Flórián – ezzel a nyilatkozattal örökre nevetségessé tette magát

MTI-fotó: Kovács Tamás

Farkas Flórián jelenleg nem bujkál, nem tűnt el a sajtó elől, sőt, a Magyar Hírlapban nyilatkozott arról, hogy mi jelenti a legnagyobb veszélyt a cigányságra. Számos tippünk lett volna, de az nem tartozott közéjük, amit Farkas Flórián megjelölt.

Jöjjön szó szerint a politikus:

„Nem szabad megengednünk, hogy a migránsok szabadon jöjjenek be az országunkba, magukkal hozva a rasszizmust, a terrorizmust és a nőgyűlöletet. Mi azt szeretnénk, hogy az asszonyaink, lányaink egyedül is kimehessenek az utcára, ne kelljen félniük erőszakos cselekedetektől, mint ahogyan arra számos példát láttunk azon országokban, melyek nagy számban fogadtak be migránsokat” 

Bizony, Farkas szerint a migráció jelenleg a legnagyobb problémája a romáknak. Példákat is említ:

„Támogatni tudjuk majd a foglalkoztatást, az oktatást? Lesz munkája a magyar embereknek? Vagy az erre szánt összeget el kell költenünk beilleszkedni képtelen, idegen kultúrájú milliók fenntartására? Közösen kell megtennünk mindent annak érdekében, hogy ne legyünk bevándorlóország. Ezért a Lungo Drom támogatja Orbán Viktor hétpontos programját. A jövőben is biztonságban és békében szeretnénk élni” 

Farkas Flórián szerint tehát a beilleszkedni képtelen, idegen kultúrájú milliók jelentik a legnagyobb veszélyt. Ez azért a legnagyobb polkorrektséggel is nagyon vicces…

loading...