Virányi: „és ezért nincsenek pofán verve” – kiakadt a Fideszre a népszerű blogger

Kép forrása: Koszticsák Szilárd/MTI

Virányi András (BANDITA) blogger kiírását változtatás nélkül közöljük.

„Nem is érti a józan eszét használó, miért kell kiakadni Orbán Viktor magánrepülőzésén. Kifizeti! Csányi megmondta, ő márpedig bankár, és az ország második gázszerelője, hát akkor azt el kell neki hinni.

És az meg ugye teljesen életszerű, ha valaki a jövedelme többszörösét költi a hobbijára. Látott már ilyet az elméjét gondolkodásra használó mikor számtalanszor hülyének nézték. Kormánykörökben ez teljesen elfogadott állapot, külön alkalmazásokat is telepítettek hozzá a maguk hasznára.

Az egyik ilyen a kevesek számára elérhető, nagy jólétet szinte nulla munkával teremtő életszerűnek nevezett állapot a közpénz segítségével érhető el. Kevesen férnek viszont hozzá, de onnan már haveri, családi alapon működik. A másik ilyen a nagy tömegek számára alkalmazott megmagyarázó hazugság amit kommunikációnak neveznek, a migránsokkal való riogatás mellett a köz hülyének nézése, és értelmi képességének a semmibe vétele. Na ez a kettő már inkább életszerű.

És nincsenek is érte pofán verve, hát folyamatosan tolják a köz arcába gátlástalanságuk aznapi förmedvényét, és még jó ízűen ki is röhögik közben akinek ez nem tetszik.

„Mert övék az ország, a hatalom, a magánrepülő, a stadion, választási csalásonként, Ámen!

Bandita

loading...