Valaki mondja már meg Németh Szilárdnak, hogy a Facebook-kiírásán mindenki csak röhög!

Kép forrása: Németh Szilárd Facebook-oldala

Németh Szilárd egy nagyon rossz ízlésű ember. Önmagával szemben legalábbis biztosan az. Ő is tudja, hogy mémek terjednek arról, hogy a politikai pályájának felívelésével párhuzamosan elkezdett hízni. Erről persze lehet, hogy nem is tehet, de egy politikus nyilván tisztában van vele, hogy amikor a súlygyarapodás megtörténik, az egyfajta allegóriát teremt a meggazdagodással, a dőzsöléssel.

A rezsibiztos pedig ahelyett, hogy pusztán odafigyelne arra, hogy ne a külső tényezők alapján minősítsék őt, adja a lovat az őt ledisznózó emberek alá. Imád zsíros, hizlaló ételeket posztolni. Mondhatjuk azt is, hogy megszállottja ezeknek a kiírásoknak.

A mai napon például egy súlyosbító körülményekkel megpakolt pacalt rakott ki pacekban mindenki elé.

A Btk. valahogy így írna erről:

Ha túlsúlyos politikus ételről fotót tesz ki nagy nyilvánosság elé vagy olyan videofelvételt, ahol éppen eszik, az magával szemben  megítélésbeli bűncselekményt követ el, és 3 hónap diétával büntetendő. 

Az ételfotók minősített esetei:

5-től 10 hónap diétával büntetendő, ha a túlsúlyos politikus,

a, pacalról, vagy más disznóbelsőségről közöl fotót
b, ha azt reggelire eszi
c, ha azt mélytányérból falatozza
d, ha azt kanállal eszi
e, ha azt vecsési savanyúsággal fogyasztja, és a savanyúság szót „savinak” rövidíti

Valaki igazán elmondhatná már Németh Szilárdnak, hogy ezeken a reggelis, kanalas pacalokon mindenki csak röhög, és nem lesz tőle szimpatikusabb senkinek attól, hogy zsíros ételekkel tömi magát!

Jabronka Richárd

 

loading...