Keményen helyretették Dúró Dórát – vegye le a mancsát a fiatalokról!

Fotó: MTI

Az Ellenszél vendégszerzője, Wanda néhány velős mondatban reagál Dúró Dóra család- és ifjúságvédelemnek hazudott homofób gyűlöletkeltésére.

„Van ez a meleg felvonulás. Minden évben. Mindenhol. Nagyon nem adom. Amióta van, minden évben arra emlékeztet, hogy mekkora penetráns hely ez a bolygó. Arra emlékeztet, hogy bizonyos emberek nem lehetnek azok, akik. Arra emlékeztet, hogy büszkének kell lenni valamire, amire nem kell büszkének lenni. Mert normális. Mert erről nem kéne beszélni. Mert nincs másság, csak egység. Legyen az bármilyen irányú. Ezért felesleges vonulni, zászlózni, transzparenskedni, büszkülni. Evidencia.

Erre jön ez a Mi Hazánk tragikomikája és azt mondja: kapcsoljuk ki a szeretetet. Az odaadást, az egymás iránti feltétlen érzéseinket. Hogy csírájában hidegedjünk. Hogy ami van, az nincs. Hogy hazudjunk. A képmutatás, a kirekesztés, az elfojtás útján sokasodjunk. Mi lesz a következő lépés? A kék szem, a barna haj?

Az tutkó, hogy Dúró Dóra nem a 21. század irányába van arccal előre. A digitális bennszülött generáció legkevésébe az iskolában szívja magába az okosságot. Dúró pedig mérhetetlenül kevés ahhoz, hogy lekapcsolja az internetet.”

Wanda MgMndja

loading...