Kíméletlenül beolvasott Orbánnak egy magyar anyuka – így még nem osztották ki a kormányfőt

Kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

Sokan támadták a trágár szavak miatt Nagy Blankát is, de a többség belátta, hogy a szép beszédnek helye van ott, ahol szépen bánnak a lakossággal, egy ilyen rendszerben viszont már nem lehet finomkodni. Így volt ezzel Telinger Anita is, aki a saját gyermeke bőrén tapasztalta meg az Orbán-kormány velejáróit. Kiírását változtatás nélkül közöljük.

„Magyarország jobban teljesít…

Tegnap éjjel a lányom magas láza és a görcsös hidegrázása miatt éjfélkor hívtam a Gyermekorvosi ügyeletet 15x, de senki nem vette fel..
A 112-t hívtam , elmondtam a problémám és azt is,hogy ez nonszensz , hogy elérhetetlen egy ügyelet pláne ha a gyerekekről van szó!

Mentőt küldtek, akiknek hálásan köszönöm,hogy segítettek, behoztak minket a Madarász utcai Gyermek Klinikára, ahol le a kalappal az ápolók és az orvosok előtt!

2019. március 6-án egy gyermekkórházban NINCS WC papír , papír zsebkendő, folyékony szappan és még sok minden más is hiányos!

Kérdezem én: meddig tűrjük ezt?

Az, hogy minket felnőtteket szarba vesznek, már megszoktam de az, hogy a gyermekeket is ennyire leszarja a felcsúti g.ci azt nem tudom és nem is fogom szó nélkül hagyni!

Alapvető dolgok hiányoznak az egészségügyben, ezért fizetjük az adót a járulékokat, Te senkiházi?! Ez neked a családtámogatás?
Te akarsz a nőkkel megállapodni, hogy szüljenek minél többet, de ha kórházba kerül a gyerek nem hogy gyógyul, még betegebb lesz, mert nincs annyi pénze a kórházaknak, hogy egy folyékony szappan legyen a mosdókban???

Hogy a gyerekeinket alázod meg azzal, hogy Wc papírra sem futja? De Szíriába 504 milliót küldesz, az ápolók abból a nevetséges összegű fizetésükből, amivel szarba sem veszed a munkájukat, Ők is hoznak Wc papírt, hogy a gyerekeknek legyen?

És Te nevezed magadat Miniszterelnöknek?

Te egy Nő- és gyermekgyűlölő senkiházi féreg vagy, akit el kell taposni! Látod, b.szd meg: anyaként hoztam zsebkendőt, Wc papírt, szappant, lázmérőt mert nem bírom nézni azt, amilyen állapot uralkodik egy gyermekkórházban!

Takarodj, Viktor ???

Telinger Andrea”

loading...