Nyílt levélben üzent a Lánchídblokád főszervezője: nagy események vannak készülőben

László Olivér, a Lánchídblokád főszervezője az alábbi nyílt levelet tette közzé a Fiatalok a Demokráciáért csoport oldalán:

„Fontos, mindent elmondó poszt!

Amennyiben lehetőséged van, támogass minket. Sajnos néha kénytelenek vagyunk a segítségeteket kérni. Egyszeri adományozni ezen a linken tudsz.

Továbbá lehetőséged nyílik a Fiatalok a Demokráciáért egyesületben tag lenni. A tagság havi 1000 ft-os tagdíjjal jár, továbbá, minden egyes dologban szavazati joggal rendelkezel. Az egyesület a közeljövőben Eu-s forrásokból fog tevékenykedni szüntelenül a demokráciáért. Amennyiben tag szeretnél lenni ami a havi 1000 ft tagdíjon felül nem jár egyéb kötelezettséggel, úgy kérlek töltsd ki ezt a jelentkezési lapot.

Most, hogy túl vagyunk a csúnya anyagiakon, jöhet a java: A NAGY rendezvény március elsején lesz HÉTKÖZNAP azaz PÉNTEKEN:

TALÁLKOZÓ REGGEL 8:00-TÓL az MTA PARKOLÓBAN:

Íme az esemény : https://www.facebook.com/events/2519097644786957/

Nagyon fontos! Kérlek, nyomj az Ott leszek gombra, ész terjeszd, ahol csak tudod.
Amennyiben autóval tudsz jönni, ami szintén fontos a blokád szempontjából, úgy kérlek, ezt a linket töltsd ki.

Nekünk is fontos, hogy tervezhetni tudjunk, minél pontosabb autós létszámot tudunk annál nagyobb területen tudjuk kivitelezni a blokádot.

Mint tudjátok, pénteken újra pert nyertünk bíróságon. A bíróság újra kimondta a rendőrség nem jóhiszemű magatartását. Az ítéletet ezen a linken tudjátok elolvasni.

Nagyon sok munkánk volt, és nem kevés pénzbe került a jogi folyamat. Sajnos ezt a kört a TASZ nem támogatta, így ezért is elengedhetetlen számunkra a támogatásod.

Továbbá a március elsejei demonstrációra, amit mindenképpen hozz magaddal:

1, Olyan lepedőt, amit már nem használsz (Mi is készítjük közösen egy óriás plakátot)
2, Hozz magaddal egy olyan pár CIPŐT amit már nem fogsz használni azt majd ott fogjuk hagyni azt szimbolizálva, hogy nem megyünk haza, és nem adtuk fel. Ha már a pártok a népakarat ellenére nem fogtak össze, akkor mi civilek mutassuk meg. EGYÜTT képesek vagyunk, FOGJUNK össze!!!
3, Amennyiben van otthon olyan ruhád, amit már szintén nem használsz, azt is hozd magaddal mert a rendezvény végén oda fogjuk adni az arra rászorulóknak, Ugyanitt várunk nem romlandó konzerveket alap élelmiszereket amiket szintén az arra rászorulóknak fogunk eljuttatni.

Mutassuk meg a kormánynak ennek a hatalomnak, annak ellenére, hogy a hajléktalanságot bűncselekedetnek nyilvánították, annak ellenére mi odafigyelünk egymásra.

ÖSSZEFOGÁS, HIT, KITARTÁS

várlak titeket március elsején.

Üdvözlettel: László Olivér”

loading...