Megdöbbentő levelet kapott Komjáthi Imre a rendőrségtől – a reakciója felér egy pofonnal Orbánnak

Komjáthi Imre az MSZP alelnöke december 8-án, a rabszolgatörvény ellen tiltakozva egy zászlóval felpattant a színpadra, és azt javasolta, foglalják el a Kossuth teret. Ebben maga járt elöl példával, és amikor megpróbált áttörni a rendőrsorfalon, leteperték. A politikust úgy kellett kitámogatni a Kossuth térről, Tóth Bertalan pártelnök és Nyakó István vállába kapaszkodva hagyta el a helyszínt, majd a sürgősségire szállították a megsérült térde miatt.

Ma Komjáthi levelet kapott a rendőrségtől, amelyben leírják:

„Gyülekezési joggal visszaélés szabálysértés elkövetése miatt” 50000Ft pénzbírsággal sújtja a politikust az eset miatt, amit 60 óra közmunkával, vagy 10 nap elzárással kiválthat.

Komjáthi reakciója minden NER-ellenes hazafi számára példamutató lehet:

„Kiszabták rám a büntetést a december 8-i Kossuth téri áttörés miatt. Eldönthetem, hogy 60 órát dolgozom közmunkán, vagy 10 napra lecsuknak. A diktatúra falában a félelem a habarcs! Márpedig én nem vagyok hajlandó félni! Ezektől!? Borsodi melós gyerek vagyok, nem ijedek meg a “dicsőséges nagyuraktól”. Továbbra is teszem, amit a szívem diktál. A pártállami rendszernek is vége lett. Ennek is vége lesz egyszer. Ti kutyaütő Orbánok, Mészárosok és Rogánok!

Ne aludjatok nyugodtan!
Ütök még néhány szeget a NER koporsójába.
Legalább a gyermekeimnek büszkén nézhetek a szemébe, ha megkérdezik: Apa te mit tettél?”

Mi csak annyit mondunk, hogy respekt Komjáthi Imrének és társainak! Ha te is így gondolod, kérjük, oszd meg ezt a cikket, hogy minél többen lássák, miként akarja a NER ellehetetleníteni az ellene kiállókat!

loading...