Orbán Viktort rajtakapták: önkielégítést végzett egy hivatali helyiségben – fotós melléklettel

Kép forrása: MTI

Hogy is volt ez a Magyar Nemzettel? Simicska G-napja után megváltoztak a hírek hangvételei, témái, ahogy a Hír TV esetében is. Még azok is szívesen olvasták a napilapot, akik annak idején soha nem vettek volna a kezükbe jobboldali újságot. Fontos itt kiemelnünk, hogy ma már nem maradt jobboldali, konzervatív újság: propagandalapokból szemezgethetünk.

Mégis, a Simicska éra a Magyar Nemzetnél (bármekkora mágnás is volt ő Orbán szárnyai alatt) valamiféle független szellőt éreztünk a lap hasábjairól. Eltüntették belőle a „gecit” ahogy az akkori tulajdonos fogalmazott.

A napokban lemondott Varga István, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) kuratóriumi elnöke. Elmondta a véleményét egy őszinte interjúban. Minden jóérzésű ember elmondaná, hiszen ekkora gátlástalanságot már nehezen tűr tisztességes ember gyomra. Néhány fideszes politikus is kendőzetlenül kritizálta az Orbán-féle propagandagyárat, jelezve, hogy ez a rendszer fenntarthatatlan.

A Magyar Nemzet visszatért. Külsőre ugyanolyan, mint volt, de a miniszterelnök gunyoros arckifejezéssel jelzi, hogy a lapot, a kirúgott újságírókat mind egycsapásra semmibe veszi, és újra „belegecizik” a napilapba.

Fénykép is készült az önkielégítéséről, ahogy megmutatja egykori barátjának, Simicska Lajosnak, hogy a végső szó mégiscsak az övé.

Kép forrása: Orbán Viktor – Facebook-oldal

#O1G

loading...