Bayer Zsolt valódi verekedésre hívta a híres újságírót – most bemosnak a Fidesz megmondójának?

MTI-fotó: Kallos Bea

Nem is volt olyan rég, hogy ne emlékezzünk rá, amikor Bayer Zsolt, az 5. számú Fidesz-párttagkönyv tulajdonosa verekedésre hívta Hont András újságírót. Utóbbi elfogadta a kihívást.

Idézünk a párbeszédekből. A kék sarokban Bayer Zsolt:

„Drága hőscincér arcú Bandi, semmi Buda környéki fotel, egyenesen Buda kellős közepe, gyere, rendezzük le, hozhatod a Berkecz Balázst is, ha duhaj, nábobos jókedvem épp engedi, még lábujjhegyre pipiskedve, összekapaszkodva a seggemet is kinyalhatjátok.”

A piros sarokban Hont András és Berkecz Balázs:

Hont: „rajtam nem múlik.”

Berkecz: „„Miután Bayer engem is invitált Hont Andrással egy összeröffenésre, így annyit jeleznék Orbán kegyencének, rajtam sem múlik, hogy megbeszéljük a világ nagy dolgait. Zsoca, mondasz címet és időpontot? Hozd majd el a keresztedet is, mert bunkót saját lovagkeresztje társaságában még élőben nem láttam.”

A verekedésre végül nem került sor, mert Bayer meghátrált (amelyik kutya ugat…), viszont most tömegek akarják más módon lerendezni Bayerral az elégedetlenségükből fakadó konfliktusukat.

Bayer Zsolt 2019. január 23. (szerda) 19.00-tól fórumot tart a XV. kerületi Hubay Zeneiskolában (1153. Budapest, Bocskai u. 70.).

Ezt az előadást többek meg akarják zavarni. Eseményükön az alábbiakat írják:

„Mi prolik, az elmúlt napok megbánásának jegyében lássuk őt és kedves vendégeit vendégül egy kis zsíroskenyérrel, virslivel, és teával, hogy bűnbocsánatot nyerhessünk!

Találkozó: 2019. január 23. 18.15-kor, a XV. kerületben, a Bocskai utca és az Arany János utca kereszteződésénél.

Hozz magaddal némi ropogtatnivalót vendéglátáshoz, zenéhez alkalmas eszközöket, és a jókedvedet! :)”

Miért vettem elő Bayer tetemre hívásának emlékét? Mert amíg az ilyen sunyi alakok, mint ő, verekedni akarnak, de amikor emberükre akadnak, nem mernek kiállni, addig mások nem süllyednek le a szintjére, és zenés, zsíros kenyeres demonstrációval tiltakoznak a tirpákságai ellen.

Ez az igazi kultúrharc, nem igaz, Zsolti?

loading...