Kiderült az igazság! Nyilvánosságra hozták a felvételt, amit nem titkolhatnak el többé (erős tartalom)

Senki nem gondolta volna, hogy valaha is nyilvánosságra hozzák azt a felvételt, amiből az MTVA csak képkockákat vágott ki. Nem is csoda, hiszen a fideszes média legnagyobb vesszőparipája volt, hogy színlelt jelenetként ábrázolja a TV-székházban történteket.

Most azonban a 444.hu kendőzetlenül tárta a publikum elé azt a videót, ahol Varju László DK-s képviselőt elintéznek a fegyveres biztonsági őrök.

Egy idáig nem közölt felvétel jutott el a 444-hez, ami az MTVA székházában készült december 17-én, nem sokkal azután, hogy több ellenzéki képviselő megpróbált bejutni a stúdióba, hogy beolvassák követeléseiket.

A videót a közmédia egyik operatőre készítette, de az MTVA valamiért soha nem közölte, illetve a híradó szerkesztői csak azokat a momentumokat vágták ki belőle, amin a felvételen látható Varju László DK-s országgyűlési képviselő egyedül, a földön fekve méltatlankodik. Amikor a biztonsági őrök előtte dulakodnak vele, azt nem mutatták be.

A most kiszivárgott nagyjából 16 perces vágatlan videón, ami azóta is az MTVA rendszerében pihen, az látszik, hogy az intézmény fegyveres biztonsági emberei kiráncigálják és kitaszigálják egy lépcsőházból Varju Lászlót, aki épp egy lépcsőn igyekezne a stúdió felé – írja a portál.

Következzék a felvétel vágatlanul:

Kérjük, oszd meg ezt a cikket, hogy minél többekhez eljusson, mi történt a TV székházban valójában! Köszönjük szépen!

loading...