Rogán Antal olyat mondott, amitől biztosan elkívánod majd a büdös francba

MTI-fotó: Kovács Tamás

A Fidesz nem listázza a tüntetőket, és nem készít róluk nyilvántartást. Valahonnan Rogán Antal mégis tudni véli, hogy kétkezi munkásokat egyáltalán nem látni ott. Én Rogán Antalt nem láttam a tüntetők között, de biztosan elmesélte neki ezt valaki, és azért olyan magabiztos. Kár, hogy téved.

A tüntetéseken mind a szakszervezetek, mind a civil, szervezetbe nem tömörült munkások képviseltették magukat azokkal a diákokkal együtt, akik ezúttal nemcsak a saját érdekük ügyében fagyoskodnak akár reggelekig az utcákon, hanem szolidaritást vállalnak a már munkaerő-piacon lévőkkel is, akiket nagyban érint a rabszolgatörvény.

Hogy honnan tudom én ezt, kedves Rogán úr? Nekem nincs szükségem listázásra, ugyanis én kommunikálok a tüntetőkkel mind az utcán, mind az interneten. A rossz hírem az Ön számára, hogy bizony ők is kommunikálnak másokkal! Szomszédokkal, barátokkal, vidékiekkel és a köztelevízió nézőivel.

Mi következik ebből, Rogán úr? Az, hogy a hazugságain és a Fidesz propagandáján már át fognak látni azok is, akikhez eddig nem jutott el az elégedetlenkedők híre. Ők látni fogják, hogy kétkezi munkás szomszédaik kijárnak a tüntetésre, elmesélik, mit tapasztalnak, és ezzel szemben az Ön szava és a fentiekhez hasonló kijelentései már javában eltörpülnek.

Hamarosan pedig az egész rendszeren keresztüllátnak majd.

#O1G, és Ön is!

loading...