A fideszes képviselő annyira böszme volt, hogy Orbán is a fejét foghatja miatta

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Képzeljük el, hogy valaki már annyira megnyakkendősödött fideszes, hogy csak és kizárólag a kormánypárti mantrák érdeklik, bármilyen szöveg elmondásáról van szó. Abban a protokollban él, hogy megnyit vagy átad valamit, elfogyasztja a prémium szendvicseket, amivel kínálják, felveszi a fizetését, és ugyanolyan sablonokat puffogtat, legyen bárhol.

Akár egy óvodában is…

Jászkíséren tartottak kis ünnepséget még a múlt héten annak örömére, hogy befejeződött több önkormányzati épület energetikai korszerűsítése – írja a 444.hu.

Pócs úgy gondolta, hogy teljesen normális dolog, ha kiáll egy csapat óvodás elő, és TÁMOP-os fejlesztésekről beszél nekik. Erről saját maga töltött fel videót a Facebook-oldalára.

A böszmesége nem is csak ebben nyilvánul meg a képviselő úrnak, hanem abban is, hogy ismertette a gyerekekkel a Fidesz legfontosabb törvényét:

„Ezért is jó, ha a település vezetője nincs ellenzékben, mert sokkal jobban ki tudja használni a lehetőségeket.”

Mindezt beközli óvodásokkal, akik annyit érzékelnek, hogy a szakállas bácsi öltönyben beszél, számukra teljesen érthetetlen dolgokról. Nem beszélve arról, hogy számunkra is teljesen érthetetlen, miért is ne kaphatna a település fejlesztési forrást, ha az ellenzékben van…

Reméljük, utána kikérdezték az ovisokat a hallottakból…

loading...