Élőben hívtak rendőröket a képviselők az MTVA székházba: hihetetlen, ami történt

Az MTVA székházban lévő országgyűlési képviselők éjszaka óta próbálnak élni a Fidesz által még meghagyott lehetőségeikkel, vagyis közintézményben mozognak anélkül, hogy ezt a diktatorikus rendszer emberei meggátolnák. Kivételt képez ez alól az élő stúdió, amit ha kell, nők bántalmazásával is megvéd a Fidesz.

Kunhalmi Ágnes és Széll Bernadett megpróbáltak hajnalban bemenni, hogy felolvassák az öt pontos követelésüket, de teljes erővel rájuk csapták az élő stúdió vasajtóját, miközben biztonsági őrök állták el a bejáratot.

Délelőtt 10 óra után Oláh Lajos és Varju László DK-s képviselők kihangosítva hívták a rendőrséget védelmet kérve, majd az élő videóra vett segélyhívásba hirtelen a Nemzetbiztonsági Bizottság MSZP-s elnöke, Molnár Zsolt is becsatlakozott, aki Ujhelyi István és Szanyi Tibor MSZP-s európai parlamenti képviselőkkel együtt kérte, hogy küldjenek hatósági személyeket az épületbe.

A segélyhívós diszpécser semmi érdemlegeset nem mondott, ezen cikk születésének időpontjában még mindig nincs rendőr az MTVA épületében.

Hiába akarnak beszélni az ellenzéki képviselők Papp Dániel igazgatóval, arra hivatkoznak, hogy rendkívül sok teendője van.

Kunhalmi Ágnes úgy fogalmazott: „biztosan rengeteg álhírt kell neki gyártani, ezért nem tud szóba állni az MSZP-s képviselőkkel a főigazgató.”

A képviselő hozzáteszi: mindenki, aki tud, menjen a Kunigunda utca elé, mert itt az idő, hogy tiltakozzunk a mindenkire hátrányosan ható rabszolgatörvény és a Fidesz önkénye ellen.

Ezúttal nyomatékosan kérünk szépen, hogyha szolidaritást vállalsz az ellenzékiekkel, oszd meg ezt a cikket, mert nagyon kevés csatornánk maradt, és az ismerőseid, barátaid nem biztos, hogy értesülnek a valódi eseményekről. Az Ellenszél mindent megtesz annak érdekében, hogy hiteles tájékoztatást kapj!

Ha támogatni szeretnéd a munkánkat, arra itt találsz lehetőségeket. Köszönjük!

loading...