„Deutsch Tamás, a te borsónyi agyadba költöztek be a villalakók!” – nyílt levél a csíkbárónak

Kép forrása: MTI

Kedves Tamás!

Mindenekelőtt, a korrektség okán pontosan idézlek:

„Valaki szólhatna a hisztizős ellenzéki honanyáknak és honatyáknak, hogy a Való Világ9 powered by Big Brother nem a közmédián megy, hiába mentek oda, nem tudnak villalakók lenni.
Ennyi.”

Sajnálatomra válik bevallani, de igazad van. A közmédián nem a Való Világ megy, hanem egy, a Fidesz által felépített világ. Olyan országokban, ahol a magadfajtát maximum porondmesterként foglalkoztatják (túlórában) úgy szokták hívni az ilyesféle műsort, hogy hírhamisítás. (Az Index nevezte hírhamisítónak Papp Dánielt anno, aki emiatt perelt, de veszített, ezért én is leírhatom büntetlenül mindezt.)

A magyarok pénzéből finanszírozott szennyes-gennyes közmédia ugyanis ezzel foglalkozik, kedves Tamás. Tudatosan és szisztematikusan műveli ugyanazt, amit a legaljasabb diktatúrákban szokás, és némi kis anyagi juttatásért ezt élvezettel teszi minden frusztrált, másutt elhelyezkedni nem tudó híradós.

A közmédia tehát, ahogy mondod is, nem a Való Világ villa. Az ellenzéki képviselők, akik jelenleg is bent vannak, nem villalakók. Viszont olyasmit tesznek, amit te és a társaid eddig még soha nem tettek: szeretik a hazájukat, és kiállnak annak szabadságáért.

Lehet, hogy ezért a cikkért majd feljelentesz, de akkor is kimondom, hogy a te borsónyi agyadba költöztek be a villalakók, nem az MTVA-székházba!

Veled ellentétben az ott lévő képviselők cselekednek Magyarországért. Azért a jövőért, amit neked már megteremtett a pártod. Csak nagyon vigyázz, Tamás, mert ez a jövő annyira ingatag, mint az egész rendszer, amire épül.

Diktatúrát Magyarországon mindig csak rövid ideig viselt el a nép. A hozzád hasonló bohócokat pedig úgy gurították le a piedesztálról, hogy a lábuk nem érte a földet.

Szeretnék majd ott lenni közöttük. A honfitársaimmal, amint téged és a hírhamisító MTVA-s „villalakóidat” kiűzünk a közéletből…

Üdvözlettel,
Jabronka Richárd

loading...