Ezt az írást senki nem merte lehozni: „a visszamenőleges törvénykezési hazug mocskos szád lesz beverve, Gulyás Gergely!”

MTI- Kovács Attila

Gondolkodtam, amikor elolvastam Virányi András, (Bandita) blogbejegyzését, hogy átvegyem-e, de arra jutottam, hogy hol másutt jelenjenek meg olyan igazán markáns, őszinte, emberi hangok, mint az Ellenszélen? Még akkor is, ha ezzel pert zúdítok a nyakamba, de vállalom, hogy után közlöm a bejegyzést, mindennemű változtatás nélkül:

„Azt meri mondani ez a Gulyás Gergely nevű farok, aki most takony korára miniszter lett, hogy a lakástakarékkal kapcsolatban nem lehet visszamenőlegesen törvénykezni. Így most örüljön a sok jelenlegi Fundamentás, hogy nem vették el tőle a korábban az állammal kötött szerződés érvényességét. Akkor most a füledbe ordítom kis szarházi sima képű! A rendvédelmisek korengedményes nyugdíjazásánál mi a tökömért volt a visszamenőleges hatály, hogy leköptétek a korábbi állammal kötött szerződést? Akkor simán elvettétek pár tízezer családnak az állammal kötött szerződésének a jogi státuszát, és lefokoztátok a Kádár huszárokat járadékossá.

Te kis mocsok Gulyás Gergely! A visszamenőleges törvény hangoztatásánál ne igazán menj nyugger zsaru, katona, bv alkalmazott közelébe, mert a tököd a mandulád helyén lesz a magánrepülő utazási magasságában. És járni sem fogsz tudni utána, meg a szemüveged is a seggedbe lesz tolva, csak mert ilyen okosakat mondasz, meg simán bele hazudsz a köz szemébe.

Viseld a következményeket Gulyás Gergely, és szemlesütve járj az árnyékos oldalon, mert egy nap ki leszel belezve a többivel együtt. Ezt a rendvédelem nevében bátran állítom.

És ne feledd Gulyás Gergő vagy ki a farok vagy te. Mondhatsz bármit még ma a mikrofonba, lehet az arcodon merev maszk közben meg bárgyú vigyor. Egyszer te is a azon a földön fogsz járni ahol a valóság, és akkor találkozol azzal akinek ma a szemébe hazudsz. Na baszki, akkor neked valóban szembe jön a józan ész, és járókerettel sem fogsz még egyszer utána a saját lábad nyomán álldogálni.

BANDITA.”

loading...