Vigyázat! Arcpirító hazugságot terjeszt a fideszes oldal – nehogy bedőlj neki!

Kép forrása: Dominique Hommel

Megdöbbentő hazugsággal rukkolt elő a „Kimondjuk” nevű fideszes Facebook-oldal. A kormánypropagandát pontosan követő, csúsztatásoktól és valótlanságoktól vissza nem riadó felületen ezúttal minden eddiginél aljasabb kamut terjesztenek. Mindez arra enged következtetni, hogy a Sargentini-jelentés felért egy pofonnal a kormánypártnak, hiszen nem elég, hogy újabb plakátkampány indul közpénzből, még dezinformációval is próbálják felkorbácsolni a közéletet.

A Kimondjuk az alábbi fotót tette közzé a következő kísérőszöveggel:

„Kirekesztőnek minősíti Sargentini a magyar óvodai nevelést, mert az egyik népdalunkban egy török gyerek az, aki megvágta a gólya lábát és egy magyar volt az, aki meggyógyította. Ez egy agyrém. A baloldali partok meg tényleg emellett tüntettek vasárnap?”

Felhívjuk a tisztelt olvasóink figyelmét, hogy a Sargentini-jelentés NEM TARTALMAZ ilyen szöveget.

A fentiek csak a fideszes, névtelenség mögé bújt oldal aljas hazugságai. A jelentésben egyáltalán nem szerepel sem ez, sem ehhez hasonló megállapítás. Kérünk mindenkit, hogy ossza meg ezt a cikket! Juttassuk el minél többekhez a Fidesz aljas lejárató módszereit! Sajnos a képnek sokan bedőltek, ezért is lenne fontos, hogy lerántsuk a leplet a Fidesz hazugsággyáráról!

Köszönünk szépen minden megosztást!

loading...