Végre valaki! – a parlamenti közvetítés visszaállítását követelik

FORRÁS: MTI/MÁTHÉ ZOLTÁN

Kaptunk egy olvasói levet, amelyben a levélíró a parlamenti közvetítés hiányát sérelmezi. Változtatás nélkül közöljük:

„Tisztelt Ellenszél!

62 éves szombathelyi lakos vagyok. Szeretném felhívni egy olyan problémára a figyelmet, amiről mindenki hallgat, holott az egyik legfontosabb ügyként kellene azt kezelnie az egész ellenzéknek.

Jómagam első sorban az interneten tájékozódom a hírekről, a parlamenti közvetítést is a weben nézem, de felháborít, hogy a magyar adófizetők pénzéből fenntartott közszolgálati csatornák 2015. márciusa óta nem sugároznak élő adást az Országházból. Mindenféle indoklás nélkül szüntették meg azt, pedig igény lenne rá. Tudom, hiszen csak a mi társas-házunkban több olyan, főleg idős ember él, aki internetezni nem szokott és csak a televízióból tájékozódik. Annak idején közülük többen szívesen nézték a vitákat, a felszólalásokat, de választópolgárként mostanra erre már egyáltalán nincs lehetőségük.

Nyilván a Fidesznek érdeke, hogy ne halljuk az ellenzéki hangokat. Felvásárolták az összes újságot, övék már a teljes média, de bántotta a csőrüket, hogy a parlamentben még beszélhetnek ellenzékiek is, ezért azt egyszerűen nem mutatják a lakosságnak. Hogy tehetik meg ezt?

Melyik országban van példa hasonlóra? Annyi közszolgálati adó van, nem hiszem el, hogy legalább az egyiken ne mehetne élőben a parlament! Miért nem szól senki, miért nem tüntetünk emiatt?

Követeljük a parlamenti közvetítések visszaállítását!

Üdvözlettel,
Bakos János”

Ha Te is egyetértesz olvasónk véleményével, kérjük, oszd meg ezt a cikket, hogy minél többen, minél hangosabban követelhessük, hogy újra legyen parlamenti közvetítés a TV-ben!

loading...