Rendkívüli: körözést adtak ki Érpatak volt polgármestere ellen

Kép forrása: police.hu

Orosz Mihály Zoltán, a bukott érpataki polgármester ellen a mai napon elfogatóparancsot adott ki a Nyírbátori Rendőrkapitányság. A körözést elrendelő szerv becsületsértés miatt keresi az „érpataki modell” kitalálóját, aki magát, mint a becsület példaképét mutatta be munkássága idején. (Külön érdekesség, hogy ő maga is sokakat beperelt, de most épp őt keresi a rendőrség.)

Aki esetleg lát egy katonaruhába, vagy épp ősmagyar mentébe öltözött férfit, ne habozzon értesíteni a rendőrséget a telefontanú 06-80-555-111 számán, vagy az eljáró szervet a kir.nyirbatorrk.dl@szabolcs.police.hu e-mail címen!

Az azonban rejtély, hogy miért kellett nyilvános körözést kiadni Orosz Mihály Zoltán ellen, de ez általában akkor szokott megtörténni, amikor az illető tartózkodási helye ismeretlen, a megkeresésekre, idézésekre nem reagál, vagy ha éppen tudatosan szökésben van.

Ismerve az illető előéletét, az Ellenszél nevében eredményes munkát kívánunk a rendőrségnek a felkutatásában! A cikk megosztásával te is segíthetsz, hogy mielőbb rendőrkézre kerüljön a becsületsértéssel vádolt ex-polgármester.

 

 

loading...