“Ha eljön az idő, egyikőtöket sem hagyjuk az út szélén, mindannyian börtönbe kerültök” – durva cikkben tették helyre Orbánékat

Kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

Az Európa Blokk írását közöljük, amiben annak rendje és módja szerint eligazítják Orbánékat és bandájukat.

Magyarországot a náci megszállás alól 1945. április 4-én a szovjet hadsereg szabadította fel. Aztán nácik helyett ugyanezek a felszabadítók szálltak meg minket egészen 1989-ig. Magyarország miniszterelnöke többször hangoztatta, hogy ez – mármint, hogy a ruszkik hazamentek – neki köszönhető. Mostanra a helyzet mit sem változik, mert ugyanő visszahívja az orosz medvét, így tovább virágozhat a minielnök, a mimagyarok és az orosz nép közötti barátság, mely most újra úgy tűnik, valóban örök és megbonthatatlan. G.orbán és bűnöző társai nem veszik figyelembe, hogy bábok Putyin kezében! Csak eszközök a medve céljaihoz, és amint megkaparintja, amit kiszemelt magának, rálép a nagy pávatáncos tyúkszemére, és eltapossa azt.

Tarsoly Csabát és Májer Zsoltot (harmadrendű vádlott) két év előzetes után kiengedték: április 5-én már otthon ebédelhettek, mert a Fővárosi Törvényszék döntése alapján házi őrizetbe kerülhettek… 200 MILLIÁRD FORINT KÁR, TÖBB TÍZEZER MEGKÁROSÍTOTT ÜGYFÉL A BŰNLAJSTROMON…

Farkas Flórián „csak” 1,6 milliárd forintot tapsolt el, meglopva a közvetve a társadalmat – amely a befektetés reményében képzett munkaerőt, és munkabérekből származó adót remélt -, közvetlenül pedig több ezer roma társát – akik munkahelyeket, mezzel megélhetést reméltek -, kés még csak meg sem büntették. Az igaz, hogy ügyben nyomozott a Csalás Elleni Európai Hivatal (OLAF) és a NAV is, de állítólag semmi más nem történt, csak egy Flóri ellen irányuló karaktergyilkossági kísérlet. Hacsak az nem, hogy jólelkű barátja, Magyarország minielnöke – a mi pénzünkből – kisegítette még 1,3 milliárd forinttal, hogy az ORÖ az adósságát (magyarul az elbugázott zsét) vissza tudja fizetni. Farkas Flóri ÖSSZESEN – ami nyilvánosságra került – 2,9 MILLIÁRD FORINTBA FÁJ NEKÜNK!

Rogánról azt hiszem, Juhász Péter tudna beszélni,hogy hány ezer belvárosit károsított meg az önkormányzati vagyon elmutyizázával, de ugye az a tény is elég beszédes, hogy kimoshatatlan hazudozásai miatt Gorbán már nem szereti annyira, így a BŰNÖZŐ propagandaminiszter hónapok óta néma… (lehet, hogy ez a bünti a minielnök elméjében rendben van, de mi már dörzsöljük a kezünket háznövesztő-10szer-javított-vagyonbevaló! Egyszer utolérhető leszel te is…)

Ehhez képest megkaptam betegünk konzultációs kérdéseit… helyettem válaszoljon rájuk Schilling Árpád (éljen soká!), de előtte még annyit: HA ELJÖN AZ IDŐ, EGYIKŐTÖKET SEM HAGYJUK AZ ÚT SZÉLÉN.

MINDANNYIAN BÖRTÖNBE KERÜLTÖK, OTT GONDOSKODUNK MAJD RÓLATOK (tudjátok, nix ugri-bugri! Aranyvécé helyett közösbudi)…

A civil törvény szép csendben kúszik egyre beljebb a parlamentbe azért, hogy a honatyák – akik ugye miértünk folytatják áldásos munkájukat – mielőbb megszavazhassák a magyar „Securitate-törvényt” (by Szele Tamás). A törvénytervezet arról szól, hogy minden egyesület vagy alapítvány, amelyik külföldről támogatott szervezetté válik, 15 napon belül köteles ezt a tényt bejelenteni a bíróságon, amely így a bejelentő szervezetet (bűn)lajtsromba veszi, azaz megbillogozza… Hogy kiket ér ez a „megtiszteltetés”? Lássuk a tervezet szövegét:

„(1) E törvény alkalmazásában külföldről támogatott szervezetnek minősül az az egyesület és alapítvány, amely a (2) bekezdésében meghatározott juttatásban részesül (a továbbiakban e szervezetek együtt: külföldről támogatott szervezet). (2) E törvény értelmében támogatásnak minősül jogcímétől függetlenül a közvetlenül, vagy közvetve külföldről származó mindazon pénzbeli vagy egyéb vagyoni jellegű juttatás, amely egy adóévben egyenként vagy összesítve eléri a…”

HÉTMILLIÓ-KÉTSZÁZEZER forintot…

És persze nagyon csodálkoznék azon, ha a következő kitétel nem lenne a törvénytervezetben:

„Nem terjed ki e törvény hatálya: a) arra az egyesületre és alapítványra, amely nem minősül civil szervezetnek; b) a sportról szóló 2004. évi I. törvény hatálya alá tartozó egyesületre; c) a vallási tevékenységet végző szervezetre.”
Magyarul: annak a szervezetnek, amelyik nem minősül civilnek, illetve sport egyesület, vagy (ne adj Isten) vallási tevékenységet folytat, nem kell fel/bejelentenie magát, hogy feketelistára kerüljön, hanem akár még nem közérdekű lé-felhasználóként a zsebe is átláthatatlan marad a 90 évre lesötétített üveg mögött…

Éljen a Magyarországot és annak népét a fejlődés és a demokrácia útján előrevivő zseni tanácsadók közössége!

Kedden (április 4-én…! lehet, hogy ez a dátum sem véletlen? Vagy kezdek paranoiás lenni?) a kormány kivételes sürgősséggel megszavazta a „sorostalanító-törvényt”, melyben – minden más hablatyolással szemben – a hétfői Trumpos pontosítással, egyértelműen dedikálva lett a CEU. Orbán annyira dühös, hogy hiába nyalt be Trumpnak, az le se tojja a kistörpét, hogy – amit eddig nagyon ritkán tett meg – saját kezűleg nyomkodta a gombját, és ezt a feladatot ukázba adta a sleppnek is! Csakazértis naugye, hogy folytatjuk!!!

Ezért a Lex-CEU egy olyan banánhéj lett, amin a diktatúra elcsúszhatna, ha elég elszántak vagyunk. Csak rajtunk – civileken – múlik, hogy ez bekövetkezik-e. Itt az idő, hogy sorsunkat végre a saját kezünkbe vegyük, és békés utcai tüntetésen követelve megszabaduljunk országunk romba döntő őrült diktátorától, és a hozzá közelálló bűnöző bandájától. A kollaboráns parlamenti ellenzéket el kell felejteni, új rendszerváltozás kell, és egy új politikus gárda szükséges…

loading...