“Az EU-nak létkérdéssé vált, hogy kizárja hazánkat a tagjai sorából”

Földrajzilag ugyan nem, de a történelem- és a társadalom ismereti szempontok alapján azt kell belátnunk, hogy a magyarok világéletükben Európán kívül éltek. Mégis, az eltelt 13 évnyi Európai Uniós tagság után, az európai országok közösségén kívülre kerülni számomra olyan, mintha saját magamon kerülnék kívülre. Egy hatalmas űr a lelkemben…

Sajnos be kell látnunk, hogy a fejlett Európának most már mondhatni, létkérdésévé vált, hogy hazánkat valamilyen módon megregulázza, végső esetben kizárja a tagjai sorából. Erre a lépésre nem azért kerül sor, mert az Európai Uniónak a renitens tagállama lettünk, hanem legfőképpen azért, mert G.orbán az orosz medvének elárulta Európát, és vele együtt saját hazáját, azaz a mi hazánkat, Magyarországot is.

A mára kialakult helyzetben tényként kezelhetjük, hogy az Európai Unió egyik tagországának a miniszterelnöke – nevezetesen orbán viktor – mostanra már annyira elkötelezettjévé vált a putyini önkényuralomnak, hogy ennek révén a cárevics nagyhatalmi törekvéseit előkészítendő, az orosz titkosszolgálatok szabad bejáráshoz jutottak a demokratikus Európába. Ezt Európa – a saját önvédelmi szempontjai miatt – nem hagyhatja figyelmen kívül, hiszen számukra nemzet- és EU-biztonsági kockázat lett Magyarország.

Annak ellenére, hogy a magyar nép 2003-ban megszavazta, az Európai Unió pedig 2004-ben elfogadta a tagsági kérelmünket, a 2010-ben hatalomba jutott G.orbán ezt az európai szövetségeseinkkel közös döntésünket mégis folyamatosan torpedózza. Mi pedig ahelyett, hogy kiállnánk korábbi döntésünk mellett, hagytuk/hagyjuk, hogy a minielnök elvegye tőlünk a demokráciát és diktatúrát hozzon létre. Az Unió pedig a veszélyeztető orosz fenyegetést valószínű, hogy csak úgy tudja kivédeni, ha lemond rólunk.

Ellenzék nincs, segítséget nem várhatunk sehonnan, rajtunk, civileken a sor! Nincs idő 2018-ig, pláne nincs 2022-ig a momentumos fiatalokra várni! Most már abba kell hagyni az egyedi témák, szakágak tüntetéseit! A diktatúra elhatalmasodása és az Uniós kiközösítés veszélye miatt is, korosztálytól függetlenül a teljes magyar társadalomnak szükséges fellépnie a mai rendszerrel szemben. Egy “törvényes eszköz” még van a kezünkben, hogy békés úton mégis rendszert váltsunk. Mit mondanak a sárga pólósok? Hajrá!

Virágvasárnap nemcsak Jézus Jeruzsálembe vonulásáról emlékezhetett meg a keresztes fidesz, hanem láthatta nyolcvanezer ember Parlamenthez vonulását is! Láthatta a diktatúra, hogy milyen nagy az elégedetlenség ebben az országban. És főleg azt, hogy a fiatalok végre – ha arról van szó – már nemcsak magukért és az oktatásért állnak ki. Kiállnak a hazájukért, a demokráciáért, Európáért is. Nincsen már senki, aki eltűrje ezt az államilag korrupt önkényuralmat. A nép már rég nem hisz a pártokban, hanem maga kezdte el intézni a sorsát.

Jól látszik, hogy az önkényúr nem enged. Ezért mihelyt a tömeg követi példáját, és ők sem engednek már, akkor lesz elkerülhetetlen a beteg bukása!


Az írást beküldte az Európa Blokk. Köszönjük!

loading...