Felbukkant Orbán kihívója: megindulhat a leszámolás?

Forrás: MTI

Ultimátum

Egészen váratlan helyről kaphat halálos politikai ütést Orbán Viktor. Bár a miniszterelnök látszólag kényelmesen hátradőlhet az újabb kétharmadján terpeszkedve, mégis nagyon úgy fest, hogy a háttérben már megindultak az ellenerők, amik veszélyeztetik a hatalmát.

Emlékeznek még? Néhány évvel ezelőtt a Bibó Szakkollégiumban megtartott beszélgetésen Orbán úgy beszélt magáról, mint akinek bár még akad pár jó éve, ám azért foglalkoztatja az utódkeresés is. Arról, hogy milyennek képzeli utódját, néhány elképzelést meg is osztott: beszéljen több nyelven, melyből az egyik lehetőleg távol-keleti legyen és rendelkezzen nagyívű vízióval. Majd amit külön is kiemelt, hogy az utód:

legalább olyan jól tudjon ultizni, mint ő.

Ehhez képest tett közzé Lázár János egy nagyon különös videót, amely mintha „beüzenne” a miniszterelnöknek. Figyeljék csak:

Tehát Lázárt ultizni tanítják a videóban is látható urak és mindezt a jövő reményében teszik. Vajon túlságosan összeesküvés-szagú arra gondolni, hogy Lázár ezzel a kis aprósággal a miniszterelnöknek üzent? Teljesen elképzelhetetlen, hogy miután Orbán egykori jobbkezét ennyire durván háttérbe szorították, most bosszút forraljon? Érdemes lehet megnézni a videót teljes egészében is:

Nagy kérdések ezek és amíg Lázár nyíltan ki nem mondja, hogy mik a tervei, addig csak találgathatunk. Mégis, meg mernék esküdni, ez több volt, mint egy kis ártatlan videó…

loading...