Budaházy Edda „fialtató” videóját szedi darabokra az egyik legnagyobb magyar youtuber

Dancsó Péter tudhatja magáénak az egyik legnagyobb magyar YouTube közönséget a maga majdnem egymilliós feliratkozói számával. A jelenlegi megtekintései összességében elérik a 262 milliót. A youtuber nem tudott szó nélkül elmenni a bűntudatkeltést csúcsra járató Edda videója mellett. Családbarát Gádzsi néven emlegeti, aki „benépesít”.  Az eredeti videó csak erős idegzetűeknek:

https://www.youtube.com/watch?v=yFqZuRw_oDI

A Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom videóját már majdnem félmillió ember látta, a „hálátlan és önző” közönség nem is hagyta szó nélkül a videót, záporoztak a negatív kommentek. Valószínűleg Edda ezen nagyon kiborult, ezért a hozzászólás lehetőségét pár nap után megszüntette videója alatt.

Mozgalma szerint Magyarország legnagyobb problémája a népességfogyás, az önző fiatal lányok akik a kényelem oltárán áldozzák fel a nemzetet és az illegális migránsok, akiket afrikai kannibáloknak nevez. Egy család megélhetési költségéről sajnos nem értekezik, nem ad ilyesféle tanácsokat az érintett korosztálynak. Például hogyan szedjenek össze legalább 20%-os önerőt egy lakáshitelhez? Hogyan találjanak olyan munkát, ahol nem minimálbért kapnak? Esetleg hol keressenek egy tehetősebb partnert, hogy megélhetést biztosítson a terhes feleségnek majd a születendő csemetének… Edda fejében ilyen téren bizonyára hatalmas sötétség uralkodik.

És a paródia:

 

loading...