Negatívan nyilatkozott Orbán csapatáról az egykori felcsúti focista – elképesztő, milyen büntetést kapott

Öt teljes éven keresztül focizott a felcsúti csapatban Nagy Károly. Ahogy az ilyenkor szokás, őt is invitálták arra a találkozóra, amire a meghívót az Orbán Viktor alapította Puskás Akadémia küldte ki az egykori csapattagoknak. Nagy Károly azonban különbözik a többi ex-focistától, ő ugyanis momentumos, és egyszer az ATV-n olyasmit mondott, amit nem kellett volna, ezért az Akadémia visszavonta a meghívóját.

„Meghívásunkat nem áll módunkban fenntartani”

– ezzel a szöveggel értesítették Nagy Károlyt arról hogy mostantól már nemkívánatos vendég a rendezvényen.

444 írása alapján a történteknek egy korábbi tévészerepléshez van köze. Nagy ugyanis a Momentum jelöltje volt a választásokon, de végül visszalépett Kunhalmi Ágnes javára. Ezért behívták az ATV-be, a beszélgetés során pedig focista múltja is szóba került. Nagy arról beszélt, hogy Felcsúton nincs vízió a játékosnevelésben, csak azt hajszolják, hogy csapatként sikeresek legyenek.

Ilyet viszont nem szabad mondani. A Fideszhez közelálló szervezetek, akadémiák, csapatok érinthetetlenek, és az egészséges kritikának sincs helye esetükben.

Mikor Nagy rákérdezett, hogy miért nem mehet, közölték, az akadémiával kapcsolatos kijelentései miatt. A 444 kereste a felcsúti csapatot, de nem kaptak választ.

Az ominózus kijelentés itt látható:

loading...