Konok Péter nekiesett Böjte atyának: Jézus kergethette ki így a kofákat

Konok vs Böjte

Már fél napja nem csillapodnak a kedélyek, mióta egy egyszerű statisztikai adatra válaszul (tudniillik a 18-39 év közötti férfiak 70%-a gyermektelen) „Böjte atya” Eperjes Károlyt is megszégyenítő hisztériával esett neki úgy általában a férfiaknak, mintha csak legalább az atyaúruisten prófétája volna.

„Gyermeked születése tesz férfivá téged, nélküle egy elkezdett torzó, egy be nem fejezett vázlat vagy! Ezt akarod?!”

Írta a levelében Böjte, melyet bővebben a valasz.hu közölt. A levél sima álszenteskedés, amelyben a Böjte magát valamiféle önfeláldozó szentként próbálja beállítani (ez önmagában még csak a kisebbik baj volna), csakhogy később a „keresztényi szeretet” nevében habzó szájjal ugorhasson a férfiak torkának.

„Bangó, önző vén legényként akarod leélni életed? Vagy jobb esetbe te magad akarsz gyermeked nagyapja lenni? Mire vársz?!”

Írja például valamivel később olyan mondatok társaságában, minthogy „minden csiga növeszt magának csigaházat, de a csigaházban nem fog soha csiga nőni”. A levél nem is érdemel több szót, a fenti linken mindenki elolvashatja, akit érdekel a szemforgatás ilyen magas szinten űzött mestersége.

Az érdekes azonban Konok Péter reakciója volt, aki – mint egykor Jézus a piaci kofákat – szinte ostorral kergette meg a nagyszájú Böjte „atyát”.

„Mire vársz? – kérdezi Böjte fráter azokat a férfiakat, akiknek még nincs gyerekük. 
Hát, kedves testvér, én már nem leszek „bangó, önző vén legény”, mert két gyerekkel is adóztam a nemzet továbbélésének, de megmondom szívesen, mire várnak: hogy takarodjatok ki végre a hálószobájukból, bazdmeg!

Csillagos ötös, Konok úr! Csillagos ötös!

 

loading...