Parádés: a tízparancsolattal osztották ki Orbán új miniszterét – ezen órákig kacagni fogsz!

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Amikor a fagyi visszanyal…

Még csak tegnap röppent fel a pletyka, hogy Balog Zoltán „emberminisztert” dr. Kásler Miklós onkológus válthatja a miniszteri székben. A gond csak annyi, hogy Kásler teljesen zavart…

Többek között kifejtette, hogy véleménye szerint:

  • nem volt ősrobbanás és erre nincs is semmi bizonyíték (volt és van bizonyíték)
  • Einsteint már megcáfolták (nem igaz)
  • és a legdurvább: a halálos betegségek 80%-a gyógyítható lenne a tízparancsolat betartásával

Őrület? Igen. Ez határozottan az, ráadásul valamilyen paranoid téveszme-turmixxal kombinálva. Ne erre írt Gábor György, a népszerű filozófus facebookján egy parádés bejegyzést, amiben hatalmas humorral osztotta ki a fideszes potentátot:

„Az frankó, hogy a Tízparancsolat betartásával a halálos betegségek 70-80%-át el lehet kerülni, s különösen frankó, ha ezt egy országszerte méltán neves magyar orvosprofesszor mondja. 
Ha például valaki ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy faragott képet, vagy hasonmást készítsen arról, ami fent van az égben, vagy lent a földön, vagy a vizekben a föld alatt, máris kap egy faragott kép tablettát és kész. A házasságtörés ellen végbélkúp alkalmazandó, a Tisztelt apádat és anyádat-ban szenvedők infúzióra köttetnek. Aki az Örökkévaló nevét hiába veszi a szájára, injekció kúrával kezelendő, a lopásban szenvedőkre végbélszuszpenzió vár, kapszula segít a hamis tanúbizonyságot tevőkön, belsőleges oldat azokon, akik megkívánják felebarátjuk házát, feleségét, szolgáját, szolgálóleányát, ökrét, szamarát, bármit, ami a felebarátjáé. Annak, aki a szombatról nem emlékezik meg, kisebb korrekciós műtét javaslandó, aki gyilkol, intrathecalis kezelésben részesül.
Ha a konzervatív gyógymód nem vezet eredményre, a Tízparancsolat bármely igéjét elutasító azonnal Hegyi beszéd zárt osztályra utalandó.
Mellesleg Kásler Miklós diagnózisa nyomán a miniszterelnöknek és volt kormánya több tagjának már rég elfekvőn volna a helye.”

loading...