Egy fiatalember nagyon csúnyán kiosztotta a Fidesz szavazókat – szomorú események közelednek

Változtatás nélkül közöljük egy fiatalember levelét, amit a Fidesz szavazóknak küldött.

Tisztelt Fidesz-szavazók!

Megint nyert a pártjuk, és vele együtt a korrupció, a demagógia! Számítottunk rá. Titkon reméltük ugyan, hogy azért a kétharmad nem lesz meg. De meglett. Köszönjük! Ahogy azt is köszönjük, hogy tegnap órákig az esőben állhattunk, várva, hogy szavazhassunk (kicsit sem volt megalázó érzés), hogy kifejezzük véleményünket (amíg még kifejezhetjük) és éljünk szavazati jogunkkal.

Tudom, tudom… sorosbérencek vagyunk, simicskisták, meg árulók, meg még ki tudja mik (ide írjátok be az aktuális ellenségkép nevét). Csak akkor vagyunk jó magyarok, amikor hazautaljuk a pénzt a családjainknak, vagy épp úgy döntünk, hogy hazamegyünk, mert honvágyunk van, vagy mert szeretnénk látni a rég nem látott barátokat, akik még otthon élnek.

Igen, csalódottak vagyunk. Csalódottak, mert azt látjuk, hogy semmi sem változott az elmúlt 4 évben. Hogy most is tort ül a félelem és a mérhetetlen emberi ostobaság. Hogy szégyellnünk kell továbbra is, hogy magyarok vagyunk, mivel az jut eszébe rólunk másoknak, hogy ez egy maffiaállam, egy putyinista, kirekesztő, gyűlölködő nemzet. És mi tagadás, több tekintetben az is. Nemcsak a más nemzetbelieket, de saját fiait is kirekeszti, leárulózza és elüldözi.

Mégis, jó tudni, hogy jól döntöttünk, amikor elhagytuk az országot. Mert ugyan nincs itt sem minden szép és jó, de legalább hagynak minket dolgozni, tudunk nyugodtan pénzt keresni, van egészségügy, van oktatás és nem kell napi szinten a fideszes, gyűlölködő propagandát hallgatni.

Ezért köszönjük az újabb kétharmadot! Köszönjük, hogy ismét a Fideszre szavaztatok! Most már legalább tudjuk, hogy nincs miért

hazamennünk, nincs hova hazamennünk. Nem is akarunk menni. Semmi pénzért. Nem akarunk ugyanis a mostani Magyarországon élni. És a gyerekeinknek sem akarjuk ezt a jövőt.

Felelőtlenség volna hazaköltözni egy olyan országba, ahol széthullik a társadalom, ahol a kórházban ellátatlanság miatt halnak meg betegek, ahol az oktatás színvonala folyamatosan csökken, ahol a munkák jelentős része pofára dől el, meg ahol nem tudsz beindítani egy vállalkozást anélkül, hogy ne kellene ismerned hozzá a fél választókörzetet, és ne kellene a Fidesz támogatója lenni. Ha pedig már van vállalkozásod, attól rettegned, hogy jönnek és egyszerűen elveszik tőled.

Van, aki kalandvágyból hazamegy. Aztán vagy marad, vagy visszajön. De egyre több lesz az olyan ember, aki végleg elmegy otthonról, mert elege lesz. Elege lesz az aljas hazudozásból, a korrupcióból, az agymosásból. Elsősorban a fiatalok. Tegnap körbenéztem, alig akadt valaki 40 év felett. Mind 18 és 40 közötti, nyelveken beszélő fiatal szavazott velem együtt. Olyanok, akik nem kellettek Magyarországnak.

Anglia örül ezeknek a fiataloknak. Ahogy gondolom, örül Németország, Ausztria, Hollandia és a többi állam is. Jó állampolgárok lesznek majd ezekben az országokban. A gyerekeik pedig büszke angolok, németek, osztrákok, meg hollandok lesznek. Beszélik majd a magyart, mert megtanítjuk őket rá, de mint kuriózumot, érdekességet látnak majd benne, szívük azonban már más nemzetért dobog. Mert a nyelvet meg lehet ugyan tanítani nekik, de a magyar érzületet nem. Nem tudjuk nekik megtanítani, amit átéltünk otthon, mert nem tudják majd átélni, mégha hazavisszük őket nyaralni is egy hétre. Felnőni otthon és hazalátogatni nyaralni nem ugyanaz.

Kedves fideszes szavazók! Ti döntöttetek a mi sorsunkról is, amikor tegnap behúztátok az ikszet. Ez a ti bűnötök. Mi megtettük, ami tőlünk telt. Nem tudtunk megakadályozni titeket és azt, hogy az ország tovább robogjon az autokrácia, az önkényuralmi rezsim felé. Mert ez volt a választás tétje, nem a bevándorlás. Sajnos, az ellenzék sem tudott megakadályozni titeket. Ez az ő bűnük.

Közös bűnünk, ami tegnap történt. Hagytunk titeket dönteni sorsunkról, ti pedig döntöttetek helyettünk. Minden, ami ezután következik, már csak következmény. De emlékezzetek majd rá, amikor tovább romlik otthon a helyzet, hogy mit húztatok be április 8-án. Amikor nem lesz nővér, aki ellásson benneteket a kórházban. Amikor a rossz és még rosszabb iskolai oktatás között kell választanotok. Amikor kígyózó sorok lesznek a boltokban, vagy épp akkor, amikor nem jön a BKV-busz, mert nincs elég sofőr. Emlékezzetek és örüljetek! Mert ezt akartátok. Ezt választottátok.

Ákos

loading...