Orbán őrjöngeni fog amikor ezt meglátja: soha ilyen alázást nem kapott a magyar foci-válogatottat

A kazahok elleni csúfos vereség után rengeteg negatív kritikát kapott a magyar válogatott. A megyei negyedosztályban szereplő Öttömös SE, pedig egészen felbátordodott, nyílt levélben hívták ki Georges Leekens csapatát egy felkészülési mérkőzésre.

Mint írják játékosaik számos taktikai formációt és rögzített szituációt ismernek, ellenük a megfelelő védekezést is be tudná gyakorolni a magyar válogatott.

A meghívás részét képzi a klub elnökének enyhén csípős pacalpörköltje, valamint a helyi gazdák által lepárolt gyümölcsös alkoholos frissítők is.

Íme a meghívó:

Meghívó és nyílt levél a Magyar Labdarúgó Válogatottnak

Tisztelt Magyar Labdarúgó Szövetség,
Tisztelt Magyar Labdarúgó Válogatott,
Kedves Dzsudzsák Balázs csapatkapitány!

Az Öttömösi Sportegyesület tisztelettel és nagy szeretettel meghívja a Magyar Labdarúgó Válogatottat egy barátságos felkészítő mérkőzésre az öttömösi sportpályára.

Csapatunk a megye IV. osztályú bajnokság első helyezettje, ezzel együtt a legtöbb gólt szerző egyesülete. Számos taktikai formációt, és rögzített szituációt ismerő játékosaink ellen a magyar válogatott a megfelelő védekezést is be tudja gyakorolni, egyúttal a magyar válogatott győzelme esetén a csapattagok a pozitív sikerélményt is megtapasztalhatják, míg öttömösi csapatunk a magasabb osztályba feljutás reményének tekintetében egy erősebb ellenféllel is felmérheti tudását.

A meccs utáni megfelelő energia fel- és visszatöltődéséről az egyesületünk elnöke – Rózsa Lajos – enyhén csípős, velős-csülkös pacalpörköltje méltón törődik, míg a jó kedvről és a csapatépítő hangulatról a helyi gazdák által lepárolt gyümölcsös alkoholos frissítők gondoskodnak.

Várjuk tisztelettel a visszajelzésüket,

Köszönettel,
Üdvözlettel:
Samu Zoltán játékos-edző,
és Varga Mihály csapatkapitány
Öttömös S.e.

forrás: http://www.ma.hu

loading...