Kulka János nem viccel: így buzdít szavazásra a Kossuth-díjas színművész

Forrás: MTI

Kulka megmondta

Kulka Jánost egy ország ismeri és szereti. Sokan még a Szomszédokból emlékeznek rá, mások a színházi munkáját ismerik jobban. Megint mások esetleg a civil megmozdulásokról emlékezhetnek rá. Egy azonban bizonyos: mindenki ad a szavára. Ezért is kérhette fel az RTL Klub, hogy legyen a választási mozgósításuk egyik „plakátarca”.

Az RTL Klubnál ugyanis fontosnak tartják, hogy minél többen menjünk el szavazni, így erősítve az állampolgári aktivitást. (Persze azt véletlenül sem mondják meg, hogy kire!) Kulka János pedig bemondta a legvégső érvet, hogy miért kell szavazni menni:

„Én biztosan elmegyek szavazni. Hogy mért? Csak. Hááát… sőt! Csak azért is! Menjünk sokan! Persze, hogy szavazok!”

Igaza is van a művész úrnak! A szavazáshoz nem kellenek érvek. A szavazás a szabadság és a demokrácia lelke. „Csak” elmenni szavazni bőven elegendő. Bár talán még jobb a „csak azért is”. Például csak azért is Orbán gyűlöletkampánya ellen. Vagy csak azért is Kósa 1.300 milliárd forintja ellen. Vagy a folyamatos Sorosozás ellenére. Csak azért is.

Na persze, Kulka János előadásában mindez nem csak elsöprően komolyan, hanem fergetegesen szórakoztatóan is hangzik! Íme, itt tessék megnézni:

 

loading...