Lendvai Ildikó leleplezte Bayer Zsolt legnagyobb titkát: ez mindent boríthat

Kép forrása: MTI

Lendvai Ildikó komolyan aktivizálta magát a választási kampány véghajrájában. Most éppen Bayer Zsolt egyik kirohanásáról rántotta le a leplet, bemutatva, hogy mitől is fél a legjobban a fideszes bértollnok…

A politikus Facebookon közzétett bejegyzése felrobbantotta a közösségi médiát és már eddig is több száz megosztást és lájkot kapott:

„Bayer Zsoltra azért érdemes figyelni, mert eljár a szája. Legutóbb addig hergelte magát és közönségét a „rágalmazó tetűk”, a „sivalkodó patkányok” ellen, („a rohadékok ajvékolnak” a miniszterelnök elégtétellel való fenyegetőzése miatt), hogy kitért Karácsony Gergelyre is („istenbarma pitiáner gazember”, „szerencsétlen marha”, „senkiházi nyomorult”). Elmondta: mi a teendő, ha az alaptörvényre esküt tenni nem akaró Karácsony lesz a kormányfő. „Semmi baj, gyerekek. A békemenetet összerántjuk, oszt odamegyünk a parlament köré! Jó?… Mert hogy Geri nem lesz miniszterelnök, azt megígérem.”

-idézi a jobboldali propagandista szavait Lendvai, majd egyetlen mozdulattal beviszi a megsemmisítő ütést az örökké fröcsögő Bayernek:

„Felvidultam. Ahogy már a patkánytetűk szokták, két ajvékolás között. Ha már Bayer is Karácsony miniszterelnökségéről spekulál…”

Vagyis Lendvai szerint Bayer egyenesen retteg a gondolattól, hogy Karácsony miniszterelenök lesz. Ha pedig ő retteg, akkor az azt jelenti, hogy az egész Fidesz – élén Orbán Viktorral – retteg. Márpedig tudjuk jól, hogy a Fidesz sosem retteg alaptalanul. Csak nem érzik már, hogy eljött a vég? Érezve a megforduló közhangulatot, ez bizony nem is olyan elképzelhetetlen.

loading...