Kitálalt az X-faktor sztárja: „a családomnak anyagi érdeke, hogy a Fidesz kormányon maradjon”

Lehet, hogy vannak, akik emlékeznek még az egy műsor erejéig debütáló, aztán a feledésbe merülő, X-faktoros Eric Blackre, aki fahangon énekelt el egy Marilyn Manson számot, miközben önkielégítést imitált egy mikrofonnal. Ha nem, az sem baj, mert a csodálatos alakítás elérhető az interneten.

A sztár, aki azóta próbál a zenében érvényesülni, de érdeklődés hiányában nem igazán jön neki össze, ezúttal arról tartott okfejtést, hogy szerinte az önzés és a saját érdek hajszolása mindennél előre valóbb, épp ezért tartja a Fideszt a legszuperebb kormányzó erőnek.

Egy, a melegek jogait védő csoportban Eric Black kifejtette, hogy ameddig a családjának anyagi érdeke, hogy a Fidesz kormányon maradjon, addig egy kis buzizás kit érdekel. Amikor szervilizmussal vádolják, azt feleli: ez csak önzőség, érdekeltség és realitásérzék.

koll

Érdekes életútja lesz Eric Blacknek. Bizonyára az ilyen megszólalások imponálni fognak majd egy állásinterjún, vagy bárhol, ahol érvényesülni szeretne pár év múlva. Ha pedig a Fidesz nem lesz már kormányon, vajon mit tesz az „énekes?” Mit diktál akkor a realitásérzéke?

Ezzel csak az a baj, hogy míg a fideszes politikusok tagadják, hogy önzőségből, érdekből cselekszenek, Eric legalább bevállalja. Ráadásul büszkén. Egyszer talán megengedik neki, hogy az első sorból tapsoljon Orbánnak egy nagygyűlésen. Csak így tovább! 🙂

loading...