„Ahol nem ránk szavaznak, mert az úgyis kiderül, ott megnézhetik magukat” – kiszivárogtatták a fideszes polgármester fenyegetését

Mindenféle kertelés nélkül: rég láttam már akkora arrogáns bunkót, mint Putnok polgármestere. Egy hete ülésezett a helyi kistérségi társulási tanács az Ózd melletti Putnokon, írja a HírTV. A polgármester beszélt az előttük álló időszakról, a hivatalos rész után pedig Tamás Barnabás figyelmet kért a meghívottaktól, ahol a neve elhallgatását kérő egyik résztvevő elmesélte, milyen szónoklatot intézett a polgi a megjelentekhez.

Tamás Barnabás tipikusan az az ember, aki nem szolgál, hanem hatalmaskodik. Nem azt veszi figyelembe, hogy megválasztása esetén minden választópolgárt képviselnie kellene, hanem azt hogy aki őt nem támogatja, azt fenyegetéssel, bosszúállással lehetetleníti el. A forrás szerint a Tamás a következőket mondta:

„Gyurcsányt a s*ggem egyik felére, Vonát meg a másik felére rajzoltatom, és hagyom, hogy rugdossák. Maximum fájni fog, de megéri, mert oda valók. A Fidesz nyer, mert azzal azért tisztában vagytok, hogy nyer, és ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony sz*pni fogunk. Lóf*szt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő. Az az igazság, hogy én sem adnék. Ahol nem ránk szavaznak, mert az úgyis kiderül, ott megnézhetik magukat.”

Pechjére azonban ezt a kis mondolatot a Hír TV lehozta. Azért tudta megtenni, mert volt egy olyan fideszes a megjelentek között, akinél szintén leverte a biztosítékot ez a szöveg, így szivárogtatott. (Az sincs kizárva, hogy politikai ellenfélről van szó, aki polgármester akar lenni, és kapva kapott az alkalmon.)

A jákfalvi polgármester, Vilcsek Ernő szerint „felfoghatatlan, ami ott elhangzott, és még akik szimpatizálnak a Fidesszel, azok is megdöbbentek”. A Demokratikus Koalíció országgyűlésiképviselő-jelöltje is bírálta a putnoki polgármester szavait. Varga Gergő szerint Tamás Barnának a megnyilvánulásai felháborítók. Felháborít az, amilyen stílusban beszél a testületi üléseken és amiket megenged magának, hogy fenyegetik a kistelepülések polgármestereit, hogy ha nem Riz Gábort választják meg, akkor nem fognak semmit kapni.”

Tamás Barnabásnak nem ez az első veszélyes nyilatkozata. Korábban guilletone alá tette volna politikai ellenfeleit:

https://www.youtube.com/watch?v=_6ByKIx73_I

 

 

loading...