„Fogy az időnk és ti nem tesztek semmit Orbán ellen?!” – kétségbeesett levelet kaptunk egy ellenzéki szavazótól

Forrás: MTI

Kétségbeesett levél érkezett ma hozzánk egy ellenzéki szavazótól. Ám érdekes módon most nem az ellenzéki vezetőket, hanem minket, egyszerű választókat ostoroz a szerzője. Bevallom, nagyon fura érzés volt elolvasni, de a végére komolyan el kellett gondolkoznom, hogy vajon megteszek-e mindent azért, hogy áprilisban ez a romlott hatalom megbukjon.

„Ellenzéki barátaim! Változást akarók!

Döbbenten állok ma reggel a tükör előtt. Ötven nap! – gondoltam – Ötven nap, már csak ennyi van hátra a sorsdöntő választásig, amikor négy hosszú év után először végre visszaüthetünk ennek az aljadék kormánynak, amely nap mint nap megnyomorítja az életünket!

„Úgy bizony, ma elindult a kampány, eldördült a startpisztoly, ahogy mondani szokták.”

Szóval ott állok a tükör előtt borotválkozás közben és egyszerre belémhasít a felismerés: úristen, hát már csak ötven nap van hátra és mi mégsem teszünk semmit! És most kivételesen nem a pártvezérekre gondolok. Akármilyen furcsa, de ők legalább dolgoznak. Gyurcsány ma tartott nagy kampányindítót, Karácsony Gergely közös ünneplésre szólított fel március 15-n, Szél Bernadett pedig látom, hogy járja az országot. Kivételesen ŐK tesznek valamit. Hát mit?

Igen, rád is gondolok, aki most ezt a levelet olvasod (ezúton is köszönöm Jabronka úr, ha megjelenteti)! Te mikor tettél valamit azon túl, hogy eszetlen módon kattintgattál két kiscicás kép között valamire a facebookon vagy jól odakommenteltélt valamit valahová egy századik „Mi vagyunk az igazi kormányváltók” nevű csoportocskában? Hm? Csak kérdem… Mert tudod kedves barátom, a nagy büdös helyzet az, hogy lájkokból és kommentekből még nem született kormányváltás!

Mikor beszéltél utoljára egy igazi emberrel? Mikor jártál az utcán, vetted fel a kedvenc pártod jelvényét és győztél meg IGAZI, ÉLŐ és HÚSVÉR embereket arról, hogy egyszerűen muszáj elzavarnunk Orbánékat április 8-án és ehhez ők is kellenek?

Nem, köszönöm! Nem érdekelnek a kifogásaid! Nem érdekelnek, mert egészen ma reggelig én is ezernyi kifogást tudtam volna fölsorolni. Csakhogy mától elindult a kampány. Mától kezdve ötven napunk van, hogy elérjük a változást. Ötven nap tele kemény és izzadságos munkával, de én tudom, hogy megéri!

„Aki most nem tesz mindent, az utólag majd ne panaszkodjon, ne siránkozzon, ha Orbán bűnbandája a nyakunkon marad!”

Szóval ott állok reggel borotválkozás közben, nézem a tükörképemet és akkor eldöntöttem: én holnaptól dolgozni fogok. Én holnap bejelentkezem a kedvenc pártomnál és bizony kérek tőlük egy köteg szórólapot, amit a saját két kezemmel fogok szétosztani a szomszédaim között. Ha lesz idejük, még beszélek is velük!

Mostantól cselekednünk kell, kedves barátom! Én már döntöttem. Most te jössz!

Tisztelettel,

Veres Károly
mától ellenzéki aktivista”

loading...