Lázár János megbotránkoztatóbb mondatot ejtett ki a száján, mint valaha

Kép forrása: MTI

Mici néni vagyok drágáim!

Régebben sokszor jelentkeztem a felháborodásaimmal, aztán valahogy én is ”fotel-forradalmárkodtam” (na nem jószántamból, csak kicsit recsegőssé váltam, itt-ott töredeztem).

Rájöttem, hogy a négy fal között fuldokolva a dühtől, az elégedetlenségtől ártok az egészségemnek – és ártok Nektek is, hiszen annak idején sokszor-sokan ’belájkoltatok’, tehát sokan egyfelé gondolkozunk… Ezért újra megosztom Veletek – egyelőre ritkábban – gondolataimat:

Kinyitom a laptopomat és már fröccsen is rám a hírek legelsője:

Hódmezővásárhelyhez tartozó Kútvölgy lakossági fórumán Lázár János – a miniszterelnökséget vezető miniszterként – hosszan sorolta, miért érdemes Hegedűs Zoltánra szavazni:

– a jó polgármester nem hazudik, mert míg egy országos politikus szavait kétkedve hallgatják, azt komolyan veszik, amit ő mond.

– az a jó polgármester, aki szövetségeket tud kötni… (itt mintegy ”mellékesen” megjegyezte, idézem: ”Nem kell feltétlenül szeretni Orbán Viktort – ő sem hiba nélküli ember, de 1994 óta folyamatosan Hódmezővásárhely szövetségese ellenzékben és kormányon is…” – ez gondolom minden kedves leendő szavazó hódmezővásárhelyi lakos számára kedves útmutatás volt a jövőre vonatkozóan  )

– és végezetül jött a fő érvelése:

– a jó polgármester dolgozik, hogy kiérdemelje a bizalmat, márpedig ő (ti.: L.J.!) Hegedűs apjával húsz éven át dolgozott, ő „komoly és stabil ember”, ezért…

”… genetikai alapon az a feltételezésünk, hogy a Zoli is rendben van.. .”

Na úgy gondolom drágáim, itt ”a legnemzetibb” érvelés hangzott el! Hiszen ha valaki az .”én emberem, velem van” – akkor a gyereke is ’rendben van’!

Jaj, eszem a zúzáját, hogy ez a Jani mennyire aranyosan győzött meg éngemet!

Vagy mégse?

Ja bizony, hogy nem – azt a szotyizabálóúristenit ennek a .”majdénmegmondomkiajóember” világnak!!!

Na édeseim, idegeskedés ellen vegyetek elő egy színezőfüzetet, vagy egy verseskönyvet, vagy hallgassatok egy kis szíveteknek kedves muzsikát….. de majd tudjátok! – ott a függöny mögött! – ott legyünk aktívak!

Beküldő: Szjutka

loading...