Schiffer András szénné alázta a Magyar Időket: parádés beszólást villantott az ügyvéd-politikus

Forrás: nol.hu

Egy jó beszólás Schiffertől

Schiffer Andrást, az LMP egykori társelnökét sokan szeretik, mások kifejezetten nem kedvelik. Ennek ellenére, ha valamit jól csinál, azt mindenképpen fontos elismernünk. Márpedig most úgy szénné alázta a folyamatosan kormánypropagandát harsogó Magyar Időket, hogy öröm nézni!

A hvg.hu számolt be bővebben az esetről, miszerint a Magyar Idők bepróbálkozott egy ostoba lejárató cikkel, melynek a címe „LMP-s politikusok a Soros-hálózat vonzásában”. Ebben azt írták, hogy

„Schiffer András is a Védegylet oszlopos tagja volt, mindamellett a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) munkatársa és az LMP alapító tagja. A liberális Védegylet mögött már bizonyítottan Soros György áll, aki 2006-ban a magyarországi választási kampány kezdete előtt 43,5 milliárd forintos extra adományt nyújtott az általa alapított szellemi kiképzőközpontnak, a budapesti Közép-európai Egyetemnek (CEU).”

Ám Schiffer parádés viszontválasza egy mozdulattal rombolta porig az amúgy is izzadságszagú politikai ostromtornyot:

„A Magyar Idők mai „leleplezéséhez” csak egyetlen apró kiegészítést tennék, ami nyilván véletlenül maradt ki a cikkből. Amint azt az elmúlt tíz évben számtalanszor elmondtam, igen, 1996–2008 között dolgoztam a TASZ-nak (ennyit a leleplezésről). Ennek keretében, a TASZ akkori ügyvivői testületi döntése alapján, vállaltam el pl. 2007 decemberében Orbán Viktor képviseletét is. Amióta internet van, nyilvános, hogy a TASZ Soros-támogatásokat kapott és kap. Tehát, igen, Magyarország jelenlegi miniszterelnökét Soros-pénzből képviseltem.

Gondoljon bárki bármit, ez most szép volt. Bravó András, jár a taps!

loading...