„Mi a f.sz vagy te, Orbán Viktor?” – nagyon durván beszólt a kormányfőnek a népszerű blogger

forrás nol.hu

A közismert közíró, Bandita ezúttal nem sajnálta a klaviatúráját, megmondta a magáét Orbánnak. Az engedélyével tesszük közzé változtatás nélkül a blogbejegyzését.

Ebben az istenverte csodaországban csak úgy lehet találni a költségvetésben egy rahedli pénzt, ami év közben nem kellett sehova. Hát most aztán nosza gyorsan el kell verni minden olyan fontos dologra ami Orbán Viktor szerint helyes, és csak most, de azonnal szét is kell szórni a nagy magyar szélben, nehogy még írmagja maradjon, vagy valami hasznos dologra kellejen fordítani.

Itt, ebben a kicsiny, de Orbán Viktor által hatalmasnak gondolt országban az adófizetők pénze mindenre jó. Ezen a földön már megszűnt a szegénység, a betegek maguktól gyógyulnak, a melós alig tudja elverni a fizetését, gyerekek nem éheznek, a Blahán sem osztják ezerszám karácsonykor a meleg ételt, a földeken bőséggel terem a tarhonya, a menekültek mind itt akarnak letelepedni. A kórházakban annyi a CT és egyéb modern gép, hogy a jól fizetett személyzet azokon tölti ki a pihenőidejét. Az iskolákban mindenhol van kréta a tantermekben, papír a fénymásolókban, tudás a fejekben. A falvakban elégedett közmunkások várakoznak a versenyszférába való visszatérésre. Budapesten nem életveszélyes a metró, a BKV percre pontosan közlekedik a vasúti menetrenddel összhangban. A közalkalmazottak elégedettek a munkájukkal, a köztisztviselők nincsenek agyon dolgoztatva, a rendőr óvja az állampolgárt, az ügyész elítéli a bűnözőt. És akkor most nagy levegő, higgadtság. Kifúj.

De ebben az Orbán Viktor hetedik éve tartó kormányzása alatt szétrombolt országban ma egy lovakat rehabilitáló welness-központ felépítése az egyik legfontosabb feladat a talált pénzből. és az sem mindegy, hogy hol? Hát a lovak tenyésztésének ősi fellegvárában, a fejlesztési miniszter nevű Seszták Miklós városában, közel az ukrán határhoz, Kisvárdán. Mert egykor arra felé jöttek be őseink ebbe a medencébe, hát innen a nagy ötlet. Meg a Seszták még alig lopott az oda irányított költségvetési pénzből, meg uniós támogatásból, ebből a ló rehabilitációból biztos nem fog.

Jut az egyházaknak is, nehogy eszükbe jusson a derék vallásosoknak Orbán Viktor egykor csuhásoknak nevezte a vallásost, és csak térdre hívta őket. Lehet köpött is ilyenkor, de ma már beléjük törölte a nyálát. Ezen, és más karácsonykor Orbán Viktor is bőséggel ad a közösben talált feleslegből azoknak, akik szerinte ezt megérdemelik. Ezektől cserébe csak annyit vár el, segítsenek neki a szószékről a seggét nyalva a hatalomban tartani. Eddig ez bejött neki, a kiválasztott csuhások térdelve kérik a támogatást, még egymásra is képesek taposni a nagy igyekezetben. A gerincesek állva maradnak, és folytatják a munkájukat elveikhez hűen.

Még a magyar foci is döglődik, de Mészáros Lőrinc Eszéki csapatának akkor jut egy milliárdocska. Orbán Viktor vajon mi a fenét szeret ezen a horvát csapaton? Lehet közel van a horvát tengeren található jachtjához, vagy villáihoz, ami Lőrinc nevén van, csak neki erről fogalma sincs.

Lovak, foci, sport, kiválasztott egyházak. Kb ennyi a fontos. A nyugdíjas szeme ki van szúrva tíz rugóval Erzsébet utalvány formájában, mert Orbán Viktor azon is keres. A szegény ember dögöljön meg, a rokkant fagyjon meg, az éhező egyen gombát. Az ember szájából kifordul a bejgli, már akinek jut, ha ekkora pazarlást lát amit elkövetnek ellene a saját pénze szélbe szórásával.

Orbán Viktor szabadon dönt az ország és a benne élők sorsáról úgy,a hogy az neki tetszik. Akit akar felemel, a többséget eltapossa, csak azt jutalmazza akit az érdeke megkíván. Nem fontos neki az ország sorsa, a benne élők nagy részét adótermelő gépként kezeli, belőlük élve valósítja meg saját jólétét. Meg azokét, aki kiszolgálják embertelen rendszerét.

Jó lenne már ez a figurát ledönteni, puszta kézzel a szuszt kiszorítani belőle. Akinek erre lenne lehetősége az frakciót akar a parlamentben nem a választást megnyerni, hogy végre normális országban élhessen az ember. Ezért Orbán Viktor bárminek képzelheti magát, nem éri bántódás. Pedig nagyon ráférne némi pofonverés.

loading...