A Fidesz beismerte, hogy Soros Györgynek befolyása van a magyar titkosszolgálatok felett

Forrás: nol.hu

Rendkívüli ülést hívott össze Szél Bernadett kezdeményezésére Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság szocialista tagja azért, hogy kiderüljön mégis miért egy, a wifi-hálózatra bejelentkezők személyes adatait is begyűjtő azeri-orosz vállalkozás építhette ki az ingyenes wifi-hálózatot a budapesti vizes vébén.

Azért a világbajnokság utánra időzítette Molnár Zsolt, mert szerinte előtte, nem tudta volna biztosítani a határozatképességet, amihez a kormánypártiak jelenléte is szükséges. Azonban kiderült, továbbra se lesz határozatképes a bizottság, mert Németh Szilárd, a kormánypárti alelnök bejelentése szerint a fideszes és kereszténydemokrata képviselők bojkottálni fogják.

Az indok nagyon egyszerű: Soros György!

Németh Szilárd szerint, a napirendi pontok alapján egyértelmű, hogy a magyar származású amerikai milliárdos üzletember hívatta össze az ülést, hogy lejárassa azzal a vizes világbajnokságot, adta hírül a 444.hu.

Ezek szerint a Fidesz beismerte, hogy Soros György irányítja a magyar titkosszolgálatokat. Ha képes volt összehívni a magyar parlament nemzetbiztonsági gyűlését, más eshetőség nem állhat fenn, csak erre tudunk gondolni. Ha viszont a nemzetbiztonság a kezében van, a rendőrség és egyéb szervek is, sőt, a Belügyminisztérium is, nem beszélve Pintérről, vagy akár az egész Fideszről?

Tehát Soros György irányítja a végeredményben a Fideszt?

loading...