Hoffmann Rózsa begőzölt: olyan tulajdonságokkal illette Orbánt, amitől megfagyott bennünk a vér

Forrás: nol.hu

A Fidesz háza táján egyáltalán nem szokatlan Orbán Viktor feltétel nélküli imádata. De az oktatás szétverésében sokat segítkező Hoffmann Rózsa mostani nyilatkozata túlment minden határon.

Orbán Viktor pedig jobban képviseli a magyar nemzetet, mint Kossuth Lajos vagy akár Széchenyi István. Erre jutott az állami fenntartású Nemzetstratégiai Kutatóintézet. Arra kérdeztek rá, hogy melyik történelmi vagy ma is élő személy képviselte a legjobban a magyar nemzetet.

Ezen kutatással kapcsolatban kérdezte meg az ATV riportete Hoffmann Rózsát, hogy mi a véleménye, olyan választ adott amire senki sem számított – számolt be a pestibulvar.hu

„Ön is Orbán Viktort tenné az első helyre, Kossuth, Széchenyi és Petőfi előtt, ha az a kérdés, hogy ki képviselte/képviseli legjobban a nemzetet?” – kérdezte munkatársunk Hoffman Rózsát a Nemzetstratégiai Kutatóintézet felméréséről, ahol Orbán Viktor végzett az első helyen. „Nem szeretem az ilyen leegyszerűsítéseket, amikor a magyar állam ezer éves történelméből ki kellene emelni egyetlen eseményt vagy személyt, hiszen a történelmi környezet, a háttér, a körülmények nagyon különbözőek. Nem Guinness-rekordok versenye, hogy ki teszi a legtöbbet a nemzetért” – mondta Hoffman Rózsa. írja az atv.hu


De a volt oktatási államtitkár azt is hozzátette: egyetért azzal, hogy

„Orbán Viktor miniszterelnök úr nagyon sokat tesz, és hálásak lehetünk Istennek, hogy ilyen vezetője van az országnak, aki pontosan látja a célokat, a nemzet jelenét és a jövőjét”. Szerinte „a kormány egy olyan motorja a fejlődésnek, aminek már most látjuk az eredményét”.

Tisztelt Bukott Államtitkár Asszony!

Tudja, hogy az emberek milliói miért adnának hálát az istennek? Ha nem kellene rettegniük attól, hogy valamelyik szerettük belehal a magyar egészségügybe. Hálát adnának az Istennek, ha télen nem kellene választaniuk, hogy egyenek vagy fűtsenek vidék Magyarországán.

Szülők és nagyszülők tízezrei hálát adnának az Istennek ha gyerekeik, unokáik nem hagynák el hazánkat. Mészáros Lőrinc mindennap hálát ad az Istennek, hogy Orbán Viktor a barátja és milliárdokkal gyarapszik, Tiborcz István hálát az Istennek minden nap, hogy ilyen szerencsés helyre tudott nősülni.

Egyszer az életben hálát adnék az Istennek én is ha a politikájuk rólunk emberekről szólna és nem a klientúrájuk meggazdagodásáról.

 

loading...